Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da su pred zemljom teške nedelje i meseci, jer je ključni cilj međunarodne zajednice da Srbiju primoraju, na jedan ili drugi način, ubacujući je u određeni pravni okvir, da prizna nezavisnost Kosova, na šta on, ponavlja, neće pristati.

“Bićemo pod još mnogo pritisaka, koristiće i zlupotrebljavaće situaciju da Srbija ima šta da izgubi. Zato su Albance stavili kao pod sankcije, koje i nisu toliko ozbilkjne, a time zapravo ucenjuju Srbiju, jer imamo šta da izgubimo“, rekao je Vučić novinarima u Palati Srbija.

Zato, kaže, za Srbiju sledi mnogo teških stvari, teških dana, nedelja i meseci, jer će uslediti pokušaji da se pre izbora u SAD i EU mnogo toga reši na Kosovu.

“Neće biti lako, ali naše je da se borimo i koliko možemo da čuvamo zemlju na svakom mestu i u svakom trenutku“, poručio je Vučić.

8 COMMENTS

  1. Sasvim jednostavno. Necemo u Eu i nema pritisaka ni sa jedne ni sa druge strane. Idemo dalje, a nanjima je da stvaraju celovitu Eu sa raznim Arsinima kako njima pase zbog Geopoliticke situacije sto nas to ne interesuhe

  2. Predsedniče,o kakvom vi pritisku uvek pričate?
    jel vi predsedniče imate usta i jezik da kažete
    NE i to za svakada.
    kakve vi priče pričate o pritiscima itd.
    Jednom morate reći: o tome je priča završena.
    Al čini se meni da vi sami vučete vodu da vam
    bašča ne presuši.

    • Ne znak ko ovom coveku vise veruje. Ukinucu Briselske sporazume, ne dam Gazivode, Ne dam Registracij , ne dam oovo ne dam ono a on sv dade samo njegova stampa to ne objavljuje. Koim je dao granicu, Mitrovic, sudstvo, policiju, katastar, sve . I onda zvalavi na tv … gadi mi se. Ko je ubio Cvijana, Olivera?

  3. Gospodine presednice nesto ne stima koja medjunarodna zajednica od koga pritisci sta pricate vi i ostali nasi politicari na visokim funkcijama dali znate ili neznate ili namjerno pravite se ludi medjunarodna zajednica ne vrsi pritisak na srbiju znamo da nato agresori vrse pritisak za priznanje kosova i oni se kriju iza medjunarodne zajednice sto im i vi pomazete u tome veliku gresku ste napravili sto ste pristali na dijalog sa agresorima a ne sa UN dje nas stiti medjunarodno pravo nemojte zamlacivati nas narod i tovariti nam jos agrosore na ledja bolje razmislite kad dajete takve izjave

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here