Tempo u žutoj zoni

0

RADOST KRATKO TRAJALA: Pogodak Bore Markovića

U turbulentoj utakmici u kojoj je sudija podelio deset žutih kartona, od toga sedam našem timu i jednim neiskorišćenim jedanaestercem za Tempo, nije bilo puno mesta za zadovoljstvo gledalaca. Naša odbrana nije bila na visini zadatka, a jedina svetla tačka je ponovo bio kapiten Marinković. Ipak, ni on nije puno mogao da učini u 10. minutu kada su gosti poveli sa 1:0.

 

Tempo je izjednačio na 1:1 preko Ilije Šešuma u 23. minutu iz penala, posle igranja rukom odbrambenog fudbalera gostiju. Nada da će naš tim preuzeti igru i povesti protiv rivala koji se nalazio na tabeli jedno mesto iznad Tempa nisu se obistinile.

 

Razlog je, najverovatnije, što je još samo jednu šansu do kraja prvog poluvremena imao Malbaša. Njegov solo prodor kroz odbranu Rodelhajma nisu pratili njegovi saigrači pa je šansa otišla u nepovrat. Gosti su pred sam kraj prvog dela ponovo došli u vođstvo od 2:1.

Nešto intenzivnija igra našeg napada doprinela je da odbrana malo odahne, a u 62. minutu Šešuma obaraju u kaznenom prostoru. Ilija ponovo preuzima odgovornost, ali golman Rodelhajma brani udarac sa 11 metara. Do dugo očekivanih 2:2 došlo se dva minuta posle promašenog penala, kada se lopta odbila do Bore Markovića na 18 metara od gola gostiju. Njegov strahovit udarac završava u mreži gostiju. Ipak, posle toga Rodelhajm ponovo preuzima inicijativu i u 79. minutu postiže pobedonosni pogodak nakon kornera koji je samo sudija video.

Peti poraz bacio je KSV Tempo na 13. mesto, u takozvanu žutu zonu, što je već alarmantno za naš tim.
 

KRAJSOBER LIGA

KSV Tempo – 1. FC Rodelhajm 2:3 (1:1)

FRANKFURT

Stadion: Nidapark.
Gledalaca: 130.
Strelci: Šešum u 23. i Marković u 64. minutu.
Žuti kartoni: B. Marković u 17, Babić u 33, Živković u 42, Stojanović u 72, Malbaša u 76, Dubačkić u 81. i Maksimović u 88. minutu.
TEMPO: Gavrilović, B. Marković, Marinković, Babić, Stojanović (Alvikin), Živković, Dubačkić, I. Šešum, Rašović, Nikolić, Malbaša (Maksimović).
Pozicija na tabeli:
13. Tempo 12 4 3 5 20:21 15

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here