Tempo sve slabiji

0

 

 

BEZ SREĆE: Stojanoviću se isprečila stativa
 
 

Novi poraz KSV Tempa, u 30. kolu Krajsober lige Frankfurt, protiv Spvgg Fehenhajm – 1:3 (0:1). Gosti se nalaze na drugoj poziciji, ali je Nidererlenbah već obezbedio titulu prvaka. Igrao se peti minut kad je golman Jevtić pokušao da doda loptu Rajkoviću, ali je put presekao napadač gostujućeg tima i već je bilo 0:1. U 10. minutu Nikola Marković dobio je direktan crveni zbog navodnog prekršaja, iako nije ni došao u dodir s protivnikom. Uspeli su tempovci da zbiju redove, ali hroničan nedostatak nekoliko prvotimaca i dalje stvara velike probleme.
Organizacija ozbiljnijeg napada bila je već na sredini terena sasečena od Fehenhajma koji nije pokazao baš kvalitetnu igru. Pojedinačne akcije preostalih 10 fudbalera Tempa nisu doneli izjednačenje do kraja poluvremena.
Drugi deo utakmice pokazao je koliko škripi u odbrani Tempa jer su gosti ubrzo poveli sa 2:0. Ni treći gol nije bilo teško postići pored oslabljene i nepovezane odbrane domaćih, pa je u 70. minutu bilo 3:0.
Ni napad se nije proslavio na ovoj utakmici. Dve prilike za celo poluvreme nisu baš neki učinak. Marijan Babić je iz slobodnog udarca dobro šutirao, ali je golman odbranio. Jovan Stojanović je imao priliku, ali se njegovom udarcu isprečila stativa. Tako je počasni pogodak za Tempo došao tek u 90. minutu. Danijel Drljača je u solo akciji pretrčao odbranu Fehenhajma i sa 7-8 metara fintom poslao golmana na jednu, a loptu, nisko po zemlji, na drugu stranu.

 

 

KRAJSOBER LIGA

KSV Tempo – Spvgg Fehenhajm 1:3 (0:1)

FRANKFURT

Stadion: Nidapark.
Gledalaca: 70.
Strelac: Drljača u 90. minutu.
Žuti kartoni: Marinković u 27, Rajković u 74. i Šešum u 82. minutu.
Crveni karton: N. Marković u 10. minutu.
TEMPO: Jevtić, N. Marković, B. Marković, Rajković (Mihailović), Marinković, Babić, Stojanović (Malbaša), Brandić (Maksimović), Dubačkić , I. Šešum, Drljača.
Pozicija na tabeli:
5. Tempo 30 15 7 8 75:44 52

 

 

"Rezervistima" bodovi bez borbe

Druga ekipa KSV Tempo je u 30. kolu Krajs B lige Frankfurt osvojila tri boda za zelenim stolom pošto se SV Frankfurt Nord nije pojavio na terenu u Nidaparku. Tako je meč registrovan službenim rezultatom 3:0.
A boje drugog tima Tempa trebalo je da brane: Miličević, Ivanišević, Kamber, N. Marković, Alvikin, Brandić, Tomić, Zo. Vasiljević, Ratić, Motika, Banika.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here