EPA/Dennis Brack

Nekadašnji glavni pregovarač u dijalogu Beograda i Prištine Edita Tahiri ocenila je da neočekivana poseta šefa CIA Vilijama Bernsa zemljama Zapadnog Balkana ima strateški značaj za mir i stabilnost u regionu, napominjući da je u fokusu njegovih sastanaka bio proces dijaloga između Srbije i Kosova.

Tahiri je na Fejsbuku navela da je Berns prvo posetio Bosnu i Srbiju, ali da je s obzirom na temu razgovora poslata i indirektna poruka za Kosovo.

“Neočekivana poseta šefa CIA Vilijamsa Bernsa regionu ima strateški značaj za mir i stabilnost u regionu. Sama činjenica da je ova poseta obavljena u Bosni, a potom i Srbiji, pokazuje da je red za destabilizatore regiona, ali postoji i indirektan nalog za Kosovo, jer je u fokusu bio i dijalog Kosovo-Srbija”, naglasila je Tahiri.

2 COMMENTS

  1. УПРАВО
    ОНИ
    ПРОИЗВОДЕ
    РАТОВЕ
    КО ЈЕ ОНО учк терористе
    ОДЈЕДНОМ НАЗВАО ОСЛОБОДИЛАЧКОМ
    војском???
    ЈЕСМО ЛИ ЗАБОРАВИЛИ
    ЧИЈЕ ДИПЛОМАТЕ СУ СКИНУЛЕ ЦИПЕЛЕ ДА СЈЕДНУ НА ПОД са албанцима ???
    ДА УПРАВО АМЕРИЧКЕ ДИПЛОМАТЕ
    И САДАШЊИ НИХОВ АМБАСАДОР
    ЗАР НЕ ???
    СЛАВА НА ВИСИНИ БОГУ☦️
    СЛАВА РУСИЈИ🇷🇺☦️🇷🇺

  2. Meni se ipak čini da je direktor CIA posetio medjunarodno priznate države, članice UN, a da je zaobišao tzv Kosovo jer je to teritorija pod medjunarodnom jurisdikcijom – i to je jedina poruka za privremen institucije na vlastu u južnoj srpskoj pokrajni.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here