Printscreen/Youtube
Edita Tahiri

Nekadašnji glavni pregovarač Prištine u dijalogu Kosova i Srbije Edita Tahiri smatra da je kosovski premijer Aljbin Kurti oberučke prihvatio Zajednicu srpskih opština, ali da se nije usudio da od predsednika Srbije Aleksandra Vučića zatraži de jure priznanje Kosova.

Tahiri je na Fejsbuku, komentarišući sastanke u Briselu i to što do trilateralnog sastanka nije došlo jer Kurti nije hteo, ocenila da kosovski premijer niže neuspeh za neuspehom.

“Kurti nije smeo da traži od Vučića de jure priznanje – dok je Zajednicu prihvatio oberučke… neuspeh za neuspehom”, navela je Tahiri.

17 COMMENTS

  1. NIŠTA RUSOFILI BLEBETANJEM NEĆETE PROMENITI!!!SRBIJA JE U EVROPI U EU MEĐU SVOJIMA!!!
    ŽIVELA AMERIKA, EVROPSKA UNIJA, SRBIJA I UKRAJINA U EU!
    ISTINA SE NE MOŽE MENJATI, ONA JE UVEK ISTA.
    MI SRBI SMO U EU! SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
    SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ… EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

    NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!!!

    • Maki, a što je Nemačka gradila sevreni tok 1 i 2 sa Rusima i što sada EU švercuje rusku naftu i gas sa većim prometom nego što ima sa SAD ? Što su se Makron i Orban, kao i Ursula susreli sa Sijem ? Što je Šolc išao u Kinu pre toga ??? Što se Bajden ili Blinken malo -malo pa vide sa Sijem ??? Da te podsetim – i Modi ide u Moskvu !!!
      Niko u Srbiji nema ništa protiv SAD i EU – onog trenutka kada vrate Kosovo i Metohiju pod suverenitet Srbije koja će zaštiti srpski narod na KiM, izbiće adut Rusima za interese na Balkanu. A što se Kine tiče – Srbija se sigurno neće odreći prijateljstva. To rade Amerikanci – kada su za šaku dolara i parče zemlje za Bonstvil izdali Srbe. Mnogo im treba vremena da priznaju grašku, a od pokajanja su daleko – za to vreme Srbija gradi mostove prijateljstva i pozicionira se u svetu… tvoja propaganda čak i ne iritira nikoga više u Srbiji.

  2. NIŠTA RUSOFILI BLEBETANJEM NEĆETE PROMENITI!!!SRBIJA JE U EVROPI U EU MEĐU SVOJIMA!!!
    ŽIVELA AMERIKA, EVROPSKA UNIJA, SRBIJA I UKRAJINA U EU!
    ISTINA SE NE MOŽE MENJATI, ONA JE UVEK ISTA.
    MI SRBI SMO U EU! SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
    SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ.. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

    NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!!!

  3. MAKi ISTINA je da ti nisi MAKI ti si MUSTAFA
    Zasto se lazno prestavljas i obmanjues narod
    Srbi nisu glupi i naivni koji Srbin moze da
    Voli Nato i USD i EU oni su unistili Jugoslaviju
    A Srbija bila glava Jugoslavije sa kasetnim
    i uranskim bomba su hteli da zatru Srpstvo
    zauvjek oni su zlikovci .

  4. Maki nemoj sanitation, onaj ko nas je tuko, bombardovo, ubijao, gnjavio… ne moze biti prijatelj niti viti voljen od ugnjetavanih. Saberi se malo. Rusija, Rusija I nishta drugo!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here