Tanjug/AP
Kosovska policija

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja rekao je da će potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić “pre ili kasnije pasti u ruke Kosovske policije”, prenosi Kljan Kosova.

On je na konferenciji za novinare naveo da policija Kosova prikuplja informacije o Radoičiću.

– Istražujemo sve informacije koje dobijemo. Kosovska policija zajedno sa drugim policijskim institucijama je veoma efikasna u prikupljanju informacija i pripremanju odgovarajućih operacija. Onog trenutka kada se informacije potvrde, postaraćemo se da svaki zločinac, uključujući i Milana Radoičića, bude izveden pred lice pravde, bez oklevanja i bez kompromisa. Radoičić će pre ili kasnije pasti u ruke Kosovske policije i tada će biti priveden pravdi da se suoči sa svim krivičnim delima koja mu se stavljaju na teret – rekao je Svečlja.

Na Svečljine reči reagovala je Srpska lista koja je saopštila da su “pretnje koje uplašeni Svečlja upućuje potpredsedniku Radoičiću smešne, i neće uplašiti niti Radoičića niti ijednog Srbina na barikadama.”

2 COMMENTS

  1. “da se suoči sa svim krivičnim delima koja mu se stavljaju na teret” ???? Pa od rodjenja je suočen on sa činjenicom da je Srbin – to je ono što vas boli – šro Srbi žive na Kosovu i Metohiji od kad je sveta i veka, a vi bi ste kao etnička grupa da otimate tudju zemlju !!! Ne može !!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here