Printsreen/Youtube
Elektra Elit

Zovu je “kraljica trotoara”.

Transrodna srpska pevačica Elektra Elit proglašena je od strane švajcarskih medija napopularnijom i najpoznatijom prostitutkom.

List „20 Minuten“ posvetio je čak naslovnu stranu i poduži tekst popularnoj transrodnoj srpskoj pevačici, koja se u Švajcarskoj otvoreno i legalno bavi najstarijim zanatom.

Elektru su nedavno tamošnji mediji kontaktirali ovim povodom i uradili priču sa njom, a najveću pažnju izazvalo je njeno primarno zanimanje, odnosno prostitucija.

Kako se navodi u tekstu, osim što zarađuje više hiljada evra nedeljno, Elektra je proglašena i za najglasnijeg borca za prava ugroženih manjina.

Poznati su mnogi detalji koje je Elektra iznosila u javnost: od cene svojih usluga do različitih klijenata. Njena priča danas je u Švajcarskoj tema o kojoj se konstantno govori.

Zanimljivo je i da je Elektra dobila novi nadimak  – “kraljica trotorara”.

6 COMMENTS

  1. Blago Srbiji na ovakvi pohvalama i VESTIMA koje prenose ovakve vesti.Kakve to vrednosti dobija jedan Srbin da ga u tudjoj zemlji promovise jedna prostitutka.To je kapital srpske zute stampe.

  2. 20min novine su sljam, ne znam u nemacki deo ch ali u francuski samo traze razlog da pljuju po Srbima. Fuj te novine ni za klozet nisu

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here