Suzana nije debela za Pink

0

Pre mesec dana u razgovoru za "Vesti" Suzana Mančić (57) rekla je da nema šanse da je Saša Popović angažuje kao voditeljku na Grandovom kanalu, bez obzira što je godinama vodila emisije ove produkcije, jer je za direktora ove kuće sada – debela! Ali, očigledno da to nije slučaj sa njegovim konkuretnom, Željkom Mitrovićem, koji je angažovao Suzanu kao voditeljku emisije Stotka. I to baš u terminu, u kojem je do nedavno, pre razlaza Pinka i Granda, išla Popovićeva emisija Narod pita.
Osim što je koncept gotovo identičan u prvoj emisiji gostovale su Lepa Lukić i Rada Manojlović, koje upravo objavljuju albume za Grand. Slučajnost ili zdrava konkurencija? Kako god, Suki je dobila posao, po mišljenju mnogih, koji odavno zaslužuje. Ona za razliku brojnih aktuelnih TV lica ima ne samo zavidno voditeljsko iskustvo, nego i lepu dikciju, elokventnost, obrazovanje, snalažljivost, kao i odličnu komunikaciju kako sa gledaocima, tako i sa kolegama sa estrade. A kamera je i dalje voli.

 

Zmija za Radu
U prvoj Stotki gošće – Lepa Lukić, Rada Manojlović, Marina Visković i Goga Selukić dobile su od obožavaoca poklone. Rada je bila zaprepašćena kada je u jednoj kutiji dobila živu zmiju! Ipak, iznenađenje za Gogu sve je rasplakalo – set fotografija sa njenim pokojnim mužem Igorom za koga se udala na taj dan godinu dana ranije. Uplakana Goga je napustila studio, a Suzana sa suzama u očima najavila reklame. Iako su mnogi pomislili da se Goga neće vratiti pred TV kamere, ona je došla i premijerno izvela numeru koju je posvetila pokojnom mužu.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here