Šuker skinuo Severinu?

0

Severina Vučković (42) jeobjavila na svom Fejsbuk profilu sliku na kojoj gola pozira u sobi u hotelu u Riju. Doduše, ona se vešto slikala, pa se na fotografiji zapravo ništa ne vidi, ali je bilo dovoljno da zagolica maštu obožavalaca koji su postavili samo jedno pitanje: ko je skinuo Seve? Odgovor je stigao dva dana kasnije, kad su se srpski mediji raspisali o njenoj navodnoj romansi sa bivšim fudbalskim asom Davorom Šukerom. Kako se priča po zagrebačkim kuloarima, pevačica i predsednik Nogometnog saveza Hrvatske u vezi su već tri meseca i vešto kriju svoju romansu, a baš na njegov poziv ona je otputovala u Brazil gde bodri hrvatsku reprezentaciju na Mondijalu. Šuker i Severina upoznali su se pre 16 godina i ona za njega ima samo reči hvali.
– Davor je skroman i drag čovek, počastvovana sam što smo već godinama bliski. Čim smo se upoznali, Šuker mi je dao predivan kompliment, ali vam ga ne mogu prepričati jer mi je neprijatno – rekla je svojevremeno Severina opisujući svoje prijateljstvo sa Šukerom.
On važi za velikog zavodnika i posebno je slab na poznate dame, a bio je u vezi i sa teniserkom Ivom Majoli. Do sada se nije ženio.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here