Superstar TV
Viktor Savić u ulozi mladog advokata Miloša Ivanovića

Prva sezona serije “12 reči” ostavila je mnogo nerešenih pitanja i dilema, a sada dolazi vreme za rasplet i naplatu starih računa.

Večeras u 21 čas počinje dugoočekivana i najavljivana druga sezona serije “12 reči”. Serija će biti emitovana radnim danima od 21 čas na kanalu Superstar TV koji je dostupan u svim MTEL TV paketima.

U prvom serijalu pratili smo sudbinu mladog pravnika Miloša Ivanovića (Viktor Savić), koji je zbog svoje problematične prošlosti dugo godina živeo na ivici egzistencije.

Zbog “mrlje” iz mladosti teško je stekao zvanje advokata.

Po dobijanju posla u kancelariji poznatog advokata Tomislava Grubora (Tihomir Stanić) njegov život se menja iz korena. Postaje zastupnik odbrane Žarka Čečerine (Nikola Pejaković), velikog mafijaškog bosa protiv koga se vodi istraga. Naravno, glavni zastupnik je advokat Grubor, a iza Čečerine stoji velika kriminalna organizacija čije postojanje i poslovi su dovedeni u pitanje u zavisnosti od ishoda suđenja.

Zbog blokade računa, Čečerina svoje poslovanje nastavlja u kriptovalutama preko hakera Roberta (Filip Đurić), a naziv “12 reči” označava šifru za novčanik u kom su kriptovalute.

Kao zastupnik Čečerine, i početnik u kancelariji moćnog advokata Grubora, Miloš se nalazi između dve vatre, suočen da bira između lojalnosti i časne profesije.

Pored ovih likova pratimo i aktivnosti pripadnika protivničkih klanova koji se surovo obračunavaju, kao i sudbine ljudi koji naizgled vode običan porodični život.

Zbog ugrožene bezbednosti Nemanja Vlahović (Miloš Pejović), računovođa i savetnik za finansije Čečerine, beži u Srbiju. Njegova žena Danica (Marija Bergam) ostaje sa decom u Crnoj Gori. Njena želja je da spasi muža, a u isto vreme pokušava da nađe bezbedno mesto za decu i sebe van Crne Gore.

U drugoj sezoni, čeka nas rasplet.

Slučaj protiv mafijaškog bosa Čečerine je zatvoren. Protiv njega je svedočio Nemanja Vlahović, koji je dobio status zaštićenog svedoka.

Robert, haker koji je za Čečerinu kupovao kriptovalute nelegalnim novcem, pobegao je iz zatvora u Kinu.

Mladi advokat Miloš, obnovio je vezu sa Sarom (Ivana Vuković), koja je zaposlena u Tužilaštvu.

U situaciji kada želi da se sredi i vodi miran porodičan život, Milošu su život drastično komplikuje. Umire mu otac. Njegov mentor Tomislav Grubor biva uhapšen na osnovu dokaza koje je sam Miloš dostavio, a iz zatvora beži Žarko Čečerina i uzima Miloša za taoca…

Kako će se sve rešiti saznaćemo u drugom serijalu “12 reči”.

Ne propustite premijeru večeras u 21 čas na kanalu Superstar TV i na MTEL TV-u.
.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here