Tanjug
Aleksandar Stanojević

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izvinio se navijačima “crno-belih” za poraz od Crvene zvezde u 174. večitom derbiju.

Fudbaleri Partizana su ranije večeras na svom terenu poraženi od Zvezde 4:0 u meču devetog kola Superlige Srbije.

– Šta reći posle ovakvog rezultata? Osim da je sramota za sve nas. Za mene najveća. Izvinjavam se svakom navijaču Partizana, što smo dozvolili da ovako izgubimo bez krvi, bez ičega. Zvezda je pokazala klasu iznad nas veliku – rekao je Stanojević na konferenciji za medije i dodao: “Preuzimam odgovoronost za sve što se desilo. Žao mi je što smo igrali kod kuće. Eto, to je najteži poraz koji sam doživeo, teško je palo svima. Nemam šta da dodam. Žao mi je što sam došao sa flasterima, ne da dramimo i pričamo.”

On se na konferenciji za medije pojavio sa flasterom na čelu.

– Da je bilo 0:0, ne bih ni došao, ali smo izgubili 4:0 pa da ne bude da izbegavam, morao sam da ispoštujem. Nezadovoljni navijači su razbili staklo, pogodilo nas staklo, raseklo me, nije bilo fizičkog obračuna. Staklo se razbilo, imali smo krvi. Malo je neprijatno da ne pravimo neki teatar ili nešto – dodao je trener Partizana.

Navijači Partizana su tokom meča zatražili da Stanojević podnese ostavku.

– “Stanoje odlazi” je normalna poruka i poštujem poruku navijača. Sa druge strane, prodao si klub Stanoje, ona ne može na mene da se odnosi nikada. To Stanoje odlazi, to ćemo videti, to je najmanje problem. Otišao sam i kada sam imao 98 bodova. Nikada nisam bežao od odgovornosti. Ali, da sam se prodao. Kome? – zaključio je trener Partizana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here