Stanković: Vreme je da se u Interu priča srpski

0

"Dosta sam ja slušao italijanski i španski, vreme je da saigrači sad malo uče srpski jezik. Već ulaze u fazon jer su pored malog Alena Stevanovića i mene tu još i Arnautović, Pandev i Slovenac Krhin. Bilo bi dobro da se pojačamo", rekao je Stanković i dodao:

 

"Za sada je samo sigurno da Inter hoće Kolarova, kako bi trajno rešio pitanje levog beka. Za Kačara sam čitao u novinama, sad čujem i vest o Krasiću, ali to baš i nije tako izvesno. Lično, baš bih voleo da u Inter pređu sva trojica".

 

Kapiten srpske reprezentacije oporavlja se od povrede noge i mogao bi da propusti predstojeći derbi meč Serije A sa gradskim rivalom Milanom.

 

"Prvi put u karijeri mi je stradao list na nozi i pokušavamo sve kako bih bio spreman za derbi sa Milanom. Međutim, sigurno neću rizikovati jer nas u nastavku sezone očekuju još važnije utakmice. Najvažnije je da su momci maksimalno skoncentrisani i spremni. Izuzetak smo Mota, Muntario i ja. Pitanje je ko će od nas biti u stanju da igra", rekao je Stanković.

 

Prvo mesto na tabeli Serije A drži Inter sa 46 bodova iz 20 utakmica, dok je Milan na drugoj poziciji sa 40 poena iz 19 mečeva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here