Pixabay.com

Stalno se vrte teme o tome šta privlači žene, kakvi muškarci moraju biti i šta žene vole. Neki smatraju da je izgled sve, drugi misle da muškarčevo ponašanje igra glavnu ulogu, a treći opet smatraju da je novac najveći adut. Ipak, nedavno istraživanje koje je ispitalo 150 žena različitih godina je došlo do drugačijeg zaključka.

Žene koje su učestvovale u ispitivanjima su morale da napišu i da odrede koji muškarci im se čine najprivlačnijim. Oni su imali listu fotografija na kojima su bili muškarci različitih tipova. Neki su bili vidno bogati, drugi savršeno građeni, a treći opet pokazivali da imaju šarmantne osobine.

Iako su žene imale različita mišljena i iako su drugačije poređale muškarce od najzgodnijeg do najružnijeg, 70% žena se složilo u jednoj stvari, a to je da su muškarci sa “isklesanim” fizičkim izgledom najprivlačniji.

Muškarci koji su imali velike ruke i grudi, vidljive pločice i široka leđa su bili najprivlačniji ženama, a naučnici su objasnili i zašto.

Reč je o instinktivnom privlačenju koje delimo sa životinjama. Kada žene vide snažnog i mišićavog muškarca, njima mozak instinktivno poručuje da je taj muškarac snažan, da može da se bori i da zaštiti svoju porodicu, a to je ono što je najbitnije u preživljavanju i produžavanju rase.

To je glavni razlog zbog kojeg žene toliko privlače snažni momci. Ovo takođe pokazuje i činjenica da je sve više muškaraca koji odlaze u teretanu i da je teretana trenutno najpopularniji vid treniranja.

3 COMMENTS

  1. Muškarac da čuva decu i zaštiti porodicu dok “mame” provode vreme sa švalerima. Kakvi ste vi lažnjaci.

    • P.s. imaju li žene vremena za švalere, pored svoje porodice i domaćinstva ?! Tj pored kuvanja, pranja, brisanja prašine, pričanja pričica deci itd…

  2. Da muz pravi decu ali da ih ona ne radja,Da sse ona provodi,daje pare na svoj izgled,da bi privukla nove i nove ljubavnike ilisvalere.Da muz za sve bude kriv,i da finasira najpre nju i njene prohteve i da vodi i radi sve po kuci.To su danasnje dame koje mahom dolaze iz Beeograda

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here