Šta kada je ona pregruba?

0

Voli da gricne, šljapne, štipne…a vama se to (nešto od toga) ne sviđa? Morate joj reći
 

Ako imate devojku koja je previše gruba za vaš ukus, ona imate zanimljivu zagonetku u rukama. Želite da vas ona vidi kao muškarca koji je otvoren za sve, ali ne uživate u tome što ona voli da radi. Za početak, neka vam bude jasno da niste kukavica! Samo imate različite ukuse i tu nema ničeg lošeg.

 

Isto važi i za vašu devojku – ono što vama izgleda grubo, za nju je možda potpuno normalno.

 

Kako god, ako ona radi nešto što vama ne prija ili vas povređuje i boli, morate da progovorite, jer razgovor predstavlja pravu intimnost. Nadajmo se da će posle razgovora ona biti nežnija, pa ćete oboje moći da se opustite i uživate u seksu.

 

Dr Kerol Kvin, seksolog iz klinike “Good Vibrations”, kaže da postoji nekoliko razloga za njenu grubost: ili je uzbuđuje zadavanje bola ili ona voli bol, pa joj se čini da svi vole. Ili jednostavno ne shvata koliko je jaka i gruba.

 

– Direktno je pitajte, ali bez optuživanja. Obratite joj se, na primer, sa: “Tebi se baš sviđa kad me ugrizeš, ali meni to ne predstavlja zadovoljstvo. Ono što mi najviše prija je… Pitajte je i da li je ono što ustvari ona želi, to da vi nju ugrizete. U tom slučaju, možete uvek da je ugrizete, bez griže savesti. Kao i uvek, ohrabrivanje je odlično. Ako ima nešto što vam ona radi, a sviđa vam se, recite joj. Ukoliko se njoj sviđaju samo bičevi i lanci, možda seksualno niste kompatibilni. Možda je vreme da nađete drugu devojku, savetuje Kerol Kvin.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here