Šta je bilo u kabini?

0

 

Zabrinute i nervozne porodice kineskih putnika aviona Malezija erlajnza, nestalog pre 11 dana, kritikovale su tu aviokompaniju, ocenivši da se ona "sramno ponaša".
Izliv nezadovoljstva je izbio u jednom pekinškom hotelu gde se redovno sastaju rođaci nestalih s predstavnicima malezijske aviokompanije.
– Možemo samo da plačemo i da se nerviramo – rekao rođak jednog od 153 Kineza iz nestalog aviona.
– Ili lažete, ili se sramno ponašate! – dodao je on, mašući pesnicom predstavniku aviokompanije.
Nezadovoljstvo je počelo kad je jedna Kineskinja, traživši sobu u hotelu, morala da pokaže venčani list da bi dokazala da je zaista supruga nestalog putnika.
Neki su juče zapretili da će štrajkovati glađu, nezadovoljni kako malezijske vlasti rešavaju slučaj nestalog aviona.
Kina je počela potragu za malezijskim avionom na svojoj teritoriji koja pokriva severni koridor kojim je avion trebalo da leti pre nego što je netragom nestao.
Jedanaest dana od nestanka aviona istražitelji još pokušavaju da utvrde bar ono što se zbivalo u pilotskoj kabini. Istražitelji ispituju mogućost da je avion posle prekida komunikacija let nastavio u jednom od dva pravca – ka severozapadu ili ka jugoistoku.
 

Misterija

Do sada nikakav trag boinga 777 nije nađen, dok su činjenice koje su sa sigurnošću utvrđene malobrojne i delom kontradiktorne. Svetski mediji već ocenjuju da ima sve više izgleda kako će ovo biti jedna od najvećih misterija u istoriji avijacije.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here