Srpski derbi” bez pobednika,”


Smena na vrhu tabele i srpski derbi u Frankfurtu obeležili su prve mečeve 5. kola Bundeslige. Aleksandar Ignjovski (Ajntraht) i Filip Đuričić (Manc) podelili su bodove u sjajnom meču. Gost iz Majnca vodio je sa 2:0 u prvom poluvremenu golovima Hofmana i Okazakija, ali se četa trenera Tomasa Šafa nije predavala, pa su bod domaćoj ekipi doneli Aleksander Mejer i Haris Seferović. Oba srpska reprezentativca bili su starteri u svojim timovima, Ignjovski je zamenjen u 73, a Đuričić u 60. minutu. Slobodana Medojevića nije bilo u timu Ajntrahta, jer je u minuloj rundi dobio crveni karton.
Bajern je u derbiju lako slomio otpor Paderborna, koji je pretrpeo prvi poraz u sezoni. Bavarci su već posle 14. minuta imali vođstvo od 2:0 golovima Gecea i Levandovskog, da bi u drugom delu još jednom Gece i Miler potvrdili trijumf Bavaraca koji je značio i preuzimanje liderske pozicije na tabeli.
Rezultati prvih mečeva 5. kola Bundeslige: Verder – Šalke 0:3, Ajntraht – Majnc 2:2, Bajern – Paderborn 4:0, Hofenhajm – Frajburg 3:3.



 

0

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here