Srećan zbog Troickog!

0

 

Najbolji svetski teniser Novak Đoković istakao je da je presrećan što je njegov prijatelj Viktor Troicki uspeo da se za kratko vreme izbori do mesta blizu 100 na planeti. Troicki se u drugoj polovini jula vratio tenisu posle odrađene jednogodišnje suspenzije zbog kršenja antidoping pravila i trenutno je 104. na ATP listi.
– Drago mi je što se Viki tako uspešno vratio tenisu. Mislim da je bez sumnje ostvario jedan od najvećih kambekova u ovom sportu. Na korak je od 100 najboljih na svetu i biće u glavnom žrebu za Australijen open, što je neverovatno, imajući u obzir kada je počeo ponovo da učestvuje na turnirima. Za četiri-pet meseci je od nule stigao nadomak 100 i ja sam presrećan zbog njega – naglasio je Đoković.
Prošle godine, Novak je izrekao oštre kritike na vladajuće telo svetskog tenisa posle suspenzije izrečene Troickom, istakavši da im ne veruje. Na pitanje kakav je slučaj sada, srpski teniser je odgovorio:
– Osećam se isto po pitanju Viktorove situacije. Mislio sam na samo na njegov slučaj. Ne želim više da pričam o tome, jer sam rekao sve što je bilo potrebno!

 

Nole voli satove

Kad godišnje promeniš 60 i više vremenskih zona jasno je da sat nije luksuz, već sušta potreba. A, Novak Đoković baš voli Seiko. Prvi pik tog januara 2014, kada je Nole postao ambasador Seika, bio je model astron. U međuvremenu kolekcija je narasla. Tri astrona, pa komadi iz kolekcija prospeks, premijer i sportura. Zašto toliko satova? Premijer za veče, prospekt za vodene sportove, sportura za trening i astron kada putuje. A Novak često putuje – tokom godine minimum 60 puta mora da menja vreme na satu. Stoga i poseban odeljak za satove koji je prvi reket sveta dobio od kompanije Seiko na Mastersu u Londonu.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here