Z. Raš
Ljubica Rajković

Lepotica rodom iz Sente Ljubica Rajković okitila se srebrom na izboru za Miss Congeniality u okviru najprestižnijeg svetskog takmičenja “Miss Earth”, koje se održava na Filipinima.

Prvo mesto pripalo je predstavnici iz Paragvaja, dok je bronzanu medalju osvojila Vijetnamka. Na ovom nadmetanju  učestvuju devojke iz 146 zemalja.

Još kao mala Ljubica je maštala da se nađe na postolju sa krunom. Sada joj se ta želja i ostvarila, jer je ovo veliki uspeh i za Ljubicu, ali i za Srbiju.

– Još kao devojčica kada sam isprobavala mamine štikle i krišom uzimala šminku maštala sam da se i sama nađem na postolju. Ipak najvažnije mi je da budem lepa iznutra. Naravno prijaju mi komplimenti, ali mi još više godi kada mi kažu da sam prirodna i spontana. Zapravo, ostala sam dete u duši, koje sledi svoje snove – izjavila je Ljubica za “Vesti” uoči polaska  na Filipine.

Na prijemu kod gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića Ljubica je obećala da će biti pravi ambasador i da će se truditi da otadžbinu predstavi u što boljem svetlu. To je i ostvarila.

Veliki uspeh (FOTO: Instagram/Ljubica Rajković)

Ovo takmičenje prenosi američka TV Fox, a putem malih ekrana “okršaje” lepotica prati više od 2,5 milijardi ljudi.

Briljantni student

Pored toga što je odličan student književnosti u Novom Sadu, a indeks pun desetki, Ljubica govori i tri jezika.

– Pored učenja uvek sam nalazila vreme i za časove glume, džez balet, pevala sam u crkvenom horu, a pišem i poezuju. Ljubav je moj pokretač, ona me inspiriše i podstiče da budem što bolja – kazuje lepotica.

2 COMMENTS

  1. Pa lepo.Čestitam senćanki.Lepota do lepote:lepa devojka i lepa vest.Da je bar više ovavih i sličnih vesti.Da nam nije već postala noćna mora:Kosovo,Kosovo,Kosovo-aMerika,aMerika,aMerika-NATO,NATO,NATO,EU,EU,Euuuuuuuuuuuuuu…………………….

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here