Srbin najbolji broker Austrije

0

Kalabić ispred srpskog hrama u SAD
 

Kalabić nam gde god se pojavi osvetla obraz i nauči nečem novom one kraj sebe. Pod svetlima Los Anđelesa, ugledni Bečlija, rodom iz Paraćina, peti put zaredom proglašen je za najboljeg brokera Austrije.

 

Vredni direktor nadmašio je neuporedivo veće filijale jer zna da kvalitet ne zavisi od kvantiteta i da oni koji znaju da rade ne znaju za krizu.

 

Zoran Kalabić na ceremoniji u Los Anđelesu
 

Direktor koncerna ERA u Austriji Gotfrid Hakbart dodao da Kalabić ima istančan i neprocenjiv osećaj za tržište nekretnina, a uz to i čeličnu volju. Gde god dođe, inspiriše kolege, kako početnike tako i svetske lidere u prodaji nekretnina. Pionir je u stvaranju poslovne klime koja se ne obazire na postojeća kretanja, on kreira nove standarde i utiče na porast jedne od najosetljivijih grana ekonomije.

Veliki dobrotvor, čovekoljubac vesele naravi, našao je vremena da usred aplauza i glamura u kome mu je dodeljena prestižna nagrada poseti srpsku crkvu u Los Anđelesu i upozna se sa srpskom zajednicom koja se od pre dva veka okuplja dolaskom Đorđa Šagića, prvog poznatog srpskog imigranta na ovim prostorima.

 

Zasluženo priznanje: Hakbart i Kalabić
 

Oduševljen velikim koracima koje su naši ljudi napravili, hrabrošću i vrednoćom, izjavio je:

– Nalazimo se u centru Los Anđelesa, u sunčanoj, blagorodnoj Kaliforniji, u kojoj među 4.500 brokera iz celog sveta dobijam nagradu za koju sam nekada mislio da je nedostižni vrh.

Iako mnogi na redovnoj godišnjoj Internacionalnoj biznis konferenciji nisu znali ni gde se nalazi Srbija, Kalabić je predstavio dva projekta koji bi trebalo da budu rađeni u našoj otadžbini – prvi je vredan 70, a drugi 130 miliona dolara.

 

Godinama na tronu

Vodeća kompanija u oblasti prodaje nekretnina u Austriji je ERA 4 M & Consulting GmbH & Co KG. Osnivač kompanije i njen direktor je Zoran Kalabić. Kompanija je počela da radi u martu 2008. i već prve godine je osvojila nagradu: Najbolji debitant. U narednim godinama, tim kompanije sa više od 40 agenata za prodaju nekretnina osvaja ERA Anjard kao najbolja agencija u Austriji i to u 2009, 2010, 2011, 2012. i 2013. godini. Zahvaljujući dugogodišnjem radu, stalnom usavršavanju i ostvarenim rezultatima na rukovodećim pozicijama u međunarodnim kompanijama za promet nekretnina, Kalabić je postao vodeći savetnik za promet nekretnina u Beču i Austriji. Prvenstveno se bavi projektima izgradnje objekata, prodajom stanova, zgrada kao i luksuznih objekata na prestižnim lokacijama.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here