Srbiji niko ravan

0

Domaćin turnira Vidovdan i tim MUP Republika Srpska
 

U završnom duelu sastali su se sa iskusnim timom Gata 1 i slavili sa 3:0, mada nije bilo ni izbliza lako kao što rezultat govori. Ali, odlično su, kada je bilo najpotrebnije, odigrali momci u crvenim dresovima. Ekipa Srbije je igrala u sastavu Danijel Petrović, Bojan Mustenčić, Marko Pavlović, Matej Vidović, Milorad – Miki Čulić i Dragan Dimić. Sa klupe su ih predvodili Jošo i Čarli, a u publici su imali veliki broj pristalica. Na kraju su uz pehar dobili i nagradu od 2.000 evra.

 

Finalisti turnira u Lincu
 

Za najboljeg igrača turnira izabran je Halid Delić (Gata 1), dok je najbolji golman bio Milorad – Miki Čulić iz pobedničkog sastava. Treća ekipa na turniru, Libero iz Graca, dobila je nagradu od 500 evra, dok je Gati 1 pripalo duplo više.

 

Treći: Srpska ekipa Libero iz Graca
 

Radost pobednika se nastavila u svlačionici. Okupili su se roditelji, prijatelji i sponzori kako bi zajedno proslavili uspeh na prestižnom turniru.
 

MUP bolji od domaćina

Četvrtfinale je posebno privuklo pažnju mnogobrojne publike. Ekipa Gata 1 je u prvoj utakmici tesno sa 2:1 savladala tim Goga. Viđen je zanimljiv duel i između domaćina Vidovdana i ekipe MUP Republike Srpske. Na kraju su "supovci" bili uspešniji sa minimalnih 1:0.
Srbija je bila ubedljiva sa 4:1 protiv Pantera, dok je pobednik između Libera i Kafe Teotiono odlučen sa penala, pošto je u regularnom delu meč završen 1:1. Spretniji su bili igrači Libera koji su slavili sa 4:3. U polufinalu upravo je ova ekipa izgubila od Srbije 2:0, dok je Gata 1 sa 1:0 dobila MUP Republika Srpska. Umesto meča za treće mesto odmah su izvođeni penali, u kojima je Libero bio bolji od MUP-a sa 3:2.

 

Gosti iz Republike Srpske

U klubu Vidovdan su se svojski potrudili da organizuju što kvalitetniji turnir. I ovog puta im je u goste stigla ekipa MUP Republike Srpske. Bili su tu i članovi Srbije iz Minhena. Posebno su u našem klubu zahvalni timu Sloge iz Gornjeg Crnjelova kod Bijeljine. Koreograf kluba Vidovdan Mićo Đokić je bio ponosan što su njegovi zemljaci prevalili veliki put kako bi stigli na turnir. Nažalost, oprostili su se u osmini finala posle penala. Domaćin je svim timovima odao zahvalnost na učešću i najavio da će se i sledeće godine potruditi da bude još bolje.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here