Pixabay
Ilustracija

Fudbalski klubovi srpske zajednice iz Melburna bili su uglavnom srećne ruke na žrebu parova za treće kolo Kupa Australije (dosadašnji FFA Kup).

Ekipa Ficroj Siti Srbije, koja se kao prvoligaš od ove runde priključuje najmasovnijem takmičenju, dobila je za rivala tim Saut Jare. U redovima Srbije bi trebalo bi da budu zadovoljni žrebom, jer je rival klub iz dva ranga nižeg takmičenja, Treće državne lige, i ne bi trebalo da predstavlja suviše tvrd orah. Utakmica se igra 5. marta od 17.00 časova, na terenu Srbije u Ričmondu (Kevin Bartlet Reserve).

I fudbaleri Vestgejt Sinđelića su imali sreće pri žrebanju, kao i u prethodnom kolu. Sada su za rivala dobili Kilor Vulvse, klub iz Pete lige grupa zapad. Međutim, bez obzira na to što je i ovaj protivnik iz nižeg ranga trener Sinđelića Goran Lozanovski poučen je iskustvom iz prošlog kola, u kojem je Sinelića prošao dalje uz dosta sreće, nakon što je ekipa potcenila protivnika.

Takođe, Kilor Vulvsi su u prošlom kolu pokazali da umeju da iznenade mnogo bolje timove, pošto su pobedom 1:0 izbacili Mil Park, klub iz Sinđelićevog ranga takmičenja. Duel srpskog kluba i Vukova zakazan je za subotu 5. mart od 15.00 časova, a mesto odigravanja će biti naknadno određeno.

Konačno, ekipa nekadašnje Mladosti, a danas Vilijamstaun, na žrebu je dobila teškog protivnika, Slogu iz Lalora. Makedonski klub je stalni rival Sinđelića u Drugoj ligi, rangu iznad onog u kojem igra Vilijamstaun. Meč je na rasporedu takođe 5. marta, od 13.00 časova u Tomastaunu

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here