Sportske vesti

0

 

Tipsarević propušta turnir u Indijan Velsu

Srpski teniser Janko Tipsarević propustiće turnir Masters serije u Indijan Velsu, pa će tako najmanje 150 dana proći od njegovog poslednjeg pojavljivanja na terenu!
Ipak Tipsarevićevo odsustvo bi moglo biti i duže ukoliko se trenutno 70. reket sveta "preko noći" ne oporavi od povrede pete, posle čega mu sledi period povratka u trenažni proces. Zbog toga ne bi bilo iznenađujuće da se Tipsarević ne pojavi ni na Mastersu u Majamiju.
Iako se nalazi na najlošijoj poziciji u poslednjih pet godina, Tipsarević najveću utehu verovatno pronalazi u čuvanju ćerke.

 

 

Formula 1 na ulicama Londona

Trka Formule 1 mogla bi u skoroj budućnosti da bude održana u Londonu, preneo je britanski "Tajms".
Vlada Dejvida Kamerona će ove sedmice obaviti konsultacije za stvaranje uslova potrebnih za održavanje trke, koji se tiču bezbednosti saobraćaja u glavnom gradu Velike Britanije.
Ističe se da je neophodno da se u parlamentu donese akt kojim se privremeno ukida ograničenje brzine na ulicama Londona.
Ambiciozan projekat Velike nagrade Londona podržava i vlasnik Formule 1 Berni Eklston koji je 2012. ponudio pomoć od 35 miliona funti za održavanje trke u prestonici Engleske.
 

Partizan kažnjen sa 13.000 evra

KK Partizan moraće da plati 13.000 evra zbog petardi i ubacivanja predmeta na utakmici protiv Galatasaraja u 7. Kolu Top16 faze Evrolige.
Ekipa Duška Vujoševića poražena je u Kombank areni od turskog predstavnika sa 78:70.
Crno-beli će 6.000 evra morati da plate zbog petardi koje su navijači palili tokom meča, a dodatnih 7.000 zbog ubačenih tvrdih predmeta na parket.

 

Rivali "delfina" Amerikanci i Crnogorci

Vaterpolo reprezentacija Srbije igraće ovog leta na FINA Svetskom kupu u Kazahstanu u grupi A zajedno sa selekcijama Crne Gore, SAD i Južne Afrike, odlučeno je danas žrebom u Kankunu.
U grupi B nalaze se Hrvatska, Mađarska, Australija i Kazahstan.
FINA kup biće održan od 19. do 24. avgusta u Alma Ati.
Srbija je osvojila prethodni turnir 2010. u rumunskoj Oradei, kada je u finalu savladala Hrvatsku sa 13:7, a četiri godine ranije u Budimpešti slavila je reprezentacija Srbije i Crne Gore pobedom protiv domaćina 10:9.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here