Spalio kuću i ubio se zbog ljubavnice

0

Telo Radovana Jovanovića (57) pronađeno je u šupi njegove kuće u Rakovcu kraj Beočina. Leš sa ranom na glavi, pored koga je pronađen pištolj, otkriven je posle požara u kući gde je živeo sa majkom Živkom N. (70).

 
 

Zapaljeni su ford fijesta i kuća čiji je Živka vlasnik. Ona je u vreme požara spavala, a nauviđaju je utvrđeno da je Radovan zapalio automobil i kuću, a zatim otišao u šupu gde je ispalio hitac u sebe. Radovan se pre tragičnog događaja posvađao sa ljubavnicom, a napisao je i oproštajno pismo.Nesrećni čovek je živeo na spratu kuće, u čijem prizemlju je živela njegova stara majka. O događaju su odmah obavešteni vatrogasci koji su na svu sreću brzo ugasili vatru. Komšije su istrčale na ulicu i tamo zatekli živku u spavaćici. Rekla im je da je Radovan zapalio kuću i bio se.
Prema priči meštana, Radovan se prošle godine razišao sa suprugom, sa kojom je imao dvoje dece. Dok je bio u braku, voleo je da nekoliko žena, zbog čega se i razišao od supruge. Zbog ljubavnice nije želeo ni da čuje za decu ni za unuče.
– Tukao je i mene, kada bih spomenula švalerku iz Veternika. Mislim da je ona njega zamađijala. Nisam želela da mi je u kuću dovodi, iako je stalno dolazila. Kako se razveo, tako je izgubio pamet – kroz suze priča Živka i kaže da je Radovan najavio da će da zapali kuću.
Nakon uviđaja telo pokojnika je radi obdukcije preneto u Institut za sudsku medicinu.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here