Kosovo online
Milojko Spajić

Crnogorski premijer Milojko Spajić nije danas odgovorio na pitanje da li će Crna Gora biti kosponzor rezolucije o Srebrenici, koja bi trebalo da se nađe na Generalnoj skupštini UN, prenosi Politika.

Spajić je na konferenciji za novinare u Vladi rekao da Crna Gora o tome ima svoj stav, koji je do sada više puta saopšten.

– Danas to nije tema, ovo danas je tema koja se tiče budućnosti. Mislimo da je to tema prošlosti o kojoj je hiljadu puta do sada iznet stav Crne Gore. Svi ćete na vreme biti obavešteni o svim aktivnostima naše diplomatije. Danas to nije tema – kazao je Spajić.

Ukazao je i da EU vidi veliku promenu u oblasti vladavine prava u Crnoj Gori.

– To su te vrednosti EU, 100 odsto usklađenost sa spoljnom bezbednosnom i odbrambenom politikom i vladavina prava – kazao je Spajić.

Komentarišući jučerašnju tvrdnju Mila Đukanovića, da je na političkoj sceni u Crnoj Gori na delu revanšizam, koji je uporedio sa krvnom osvetom, Spajić kaže da su “najbolje osvete rezultati u infrastrukturi”.

– Želim da se svi osvetimo lošem vođenju države u prošlosti na način što ćemo bolje da vodimo državu i što ćemo infrastrukturu da dignemo na nezamisliv nivo. Po meni je to najbolja osveta na svetu i da zatvorimo taj krug osveta, nadam se zauvek u Crnoj Gori –  poručio je Spajić, preneli su podgorički mediji.

4 COMMENTS

  1. SRBIJA JE KONAČNO NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE.

  2. E moj Milojko. Srbi su ti bili preci a ti se plasis da budes Srbin. A zemlju koju tako ponosno predstavljas ti je clan NATO pakta i jos priznala Kosovo.
    Ti nisi covek. Ti si mis.

  3. ОНИ ГЛАСАЈУ ЗА нато
    И НАРАВНО ДА ЋЕ ПОДРЖАТИ РЕЗОЛУЦИЈУ О СРЕБРЕНИЦИ
    САМО ТО ЋЕ БИТИ ПОЧЕТАК
    МНОГО ВЕЋИХ И СТВАРНИХ РЕЗОЛУЦИЈА
    О ГЕРМАНИМА
    О ТУРЦИМА
    О ЕНГЛЕЗИМА
    О БЕЛГИЈАНЦИМА
    О ХОЛАНЂАНИМА
    О ФРАНЦУЗИМА
    О СВИМ КОЛОНИЈАЛНИМ СИЛАМА
    КОЈЕ ЖЕЛЕ МУСЛИМАНИМА ДАТИ ДО ЗНАЊА ДА ОВО У ГАЗИ НЕЋЕ СТАТИ
    АЛИ У СРЕБРЕНИЦИ СУ БАШ ОНИ БРАНИЛИ МУСЛИМАНЕ
    ШТО ЈЕ НАРАВНО НОТОРНА ЛАЖ

    🇷🇺☦️🇷🇺

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here