Soraja otkriva ubicu Muše?

0

Opasna: Soraja Vučelić

Policija iz Crne Gore zatražila je saslušanje starlete Soraje Vučelić (28) u vezi sa ubistvom Armina Muše Osmanagića (39) u Baru. Kako prenose mediji, poznata starleta, koja je inače poreklom iz Bara, sedela je 16. septembra za stolom u restoranu Savoja, kada joj je prišao Osmanagić neposredno pre nego što ga je još uvek nepoznati ubica upucao iz snajpera. Za istim stolom restorana u baru sedelo je još nekoliko osoba sa Sorajom, sa kojima je navodno Osmanagić želeo da se pozdravi.
Policajci iz Crne Gore su zbog toga zatražili od kolega u Srbiji da se Soraja hitno sasluša. Povodom toga održan je i sastanak predsatavnika dve policije u Beogradu.
– Ova devojka treba da odgovori kako se našla u društvu Osmanagića, šta je tih dana radila u Baru, da li je imala saznanja o planiranju njegovog ubistva. Policija će takođe proveriti još nekoliko njenih prijatelja iz Beograda i Bara – kažu za medije u policiji.
Provera Vučelićeve je zatražena upravo kako bi objasnila da li ima posredna ili neposredna saznanja o počiniocima ubistva, odnosno ko im je pružao podršku u Baru, pre i posle ubistva Osmanagića. Ova likvidacija se posmatra kao dalji obračun kriminalnih grupa iz Bara, ali policija za sada nije saopštila na koga se sumnja da je organizovao ubistvo i koji su motivi.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here