EPA-EFE/FILIP SINGER
Olaf Šolc

Kucnuo je čas za diskusiju o tome kako da se ubrza okončanje konflikta u Ukrajini, saopštio je nemački kancelar Olaf Šolc u intervjuu ZDF.

– Verujem da je sada došao trenutak kada treba da razgovaramo o tome kako da brzo izađemo iz ove vojne situacije i dođemo do mira – rekao je on.

– U svakom slučaju, biće sledeća mirovna konferencija predsednika (Vladimira Zelenskog) i ja se slažem da Rusija treba da učestvuje u njoj – dodao je kancelar.

Ranije je ruski predsednik Vladimir Putin, komentarišući na plenarnoj sednici Istočnog ekonomskog foruma mogućnost pregovora sa Ukrajinom, rekao da je potrebno tražiti forme i garancije koje će na neki način da funkcionišu.

3 COMMENTS

  1. ТО НЕ ОДРЕЂИШ ТИ
    А НИТИ АМЕРИКА како се мисли на
    Западу тј у нато земљама
    ТО ЋЕ ОДРЕДИТИ
    РУСИ🇷🇺

    СЛАВА НА ВИСИНИ БОГУ☦️
    СЛАВА РУСИЈИ 🇷🇺☦️🇷🇺
    СЛАВА Приднестровье У САСТАВУ РУСИЈЕ🇷🇺☦️🇷🇺
    ССЛАВА БЕЛОРУСИЈИ 🇧🇾☦️🇧🇾
    СЛАВА КАЛИНИНГРАДУ У САСТАВУ РУСИЈЕ🇷🇺☦️🇷🇺

    https://youtu.be/FZ20VgJdC1g

  2. Ovo sad kad vide da nemaju nikud pa da skupe malo vremena da se pregrupisu! E lako ste komandovali nad Srbijom! Ali rusima necete odlucivati!

  3. Ma nemoj! Sad si se setio pregovora??? Gde si bio dve i po godine i sprecio pogibiju vise od milion ljudi???? Sad kad mislite da je izginulo dovoljno Slovena za vas ukus, e moze i da se pregovara. E, pa nece moci, druskane! Moracete svi zajedno da kapitulirate, pa iduci put kad krenete na Rusiju, upotrebite malo vise mozga. Ako ga imate i malo!!!👿👿👿👿👿

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here