Slavilo se kao da je 13. januar

0

 

Iako se malo poodmaklo od kalendarske Srpske Nove godine, raspoloženje je bilo pravo novogodišnje, na dočeku uz tradicionalno bogatu večeru, vino, bučno veselje, pesmu i kolo. Uprava kluba se i ovog puta pokazala kao odličan organizator i domaćin, pa niko nije ni primetio kada se primakla zora u Flavilu.

Doček, pa slava

 

Inače, odnedavno u ovom klubu članovi Uprave ponovo naizmenično rade za šankom i u kuhinji. Prethodno su okrečili klupske prostorija, a na podu postavili novi laminat. U subotu 30. januara, u tim prostorijama biće obeležena klupska slava "Sv. Sava".

– Atmosfera je fantastična, svi se vesele, pevaju i igraju, pa tako na pravi način večeras ispraćamo staru godinu. Ja inače redovno dolazim u klub kad su ovakve zabave u pitanju, a negujem i tradiciju slaveći našu Novu godinu, Božić i Uskrs, kaže nam Pero Popović iz Sremske Mitrovice.

– Ovo su naši članovi zaslužili. Zna se da redovno organizujemo doček naše Pravoslavne nove godine. Poredeći ovo slavlje sa onim iz 31. decembra, siguran sam da je ovaj doček svečaniji i veseliji.

 

A slavilo se kao da je baš večeras 13. januar. Čestitam svim članovima i prijateljima ovog kluba našu Novu godinu i želim im da što više i češće navraćaju u ovaj klub, kaže predsednik Zdravko Živanović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here