Skupljao sličice motora

0

Finalista prve sezone takmičenja Zvezde Granda Darko Filipović (33) rođen je i odrastao u Leskovcu. Iako je želja njegovog oca bila da mu sin postane harmonikaš, naslednik se otisnuo u pevačke vode. Kao i svi klinci, mali Darko imao je razne hobije i interesovanja. Neka su ga kraće zanimala i držala pažnju, neka duža. Muziku je zavoleo rano, bio je član kulturno-umetničkog društva, gde je igrao folklor, pevao, i stekao brojne prijatelje. A ima još jednu ljubav od detinjstva, koja je rasla iz godine u godinu, i nije ga napustila do današnjih dana, sada kad je oženjen čovek i otac ćerkice Nastje.
– Odmalena volim motore. Kao klinac sakupljao sam sličice dvotočkaša i lepio ih u albume. Znao sam brojne marke i modele, njihove karakteristike. Rano sam naučio i da ih vozim, a danas imam skuter sa kojim se rado vozim po gradu. Nikada nisam bio pristalica takozvanih trkalica jer smatram da ih je opasno voziti, pogotovo u naseljenim mestima. Uvek sam vodio računa o svom motoru, pa tako i danas, kad skuter parkiram ispred kuće, obavezno ga prebrišem i prekrijem ciradom – kaže Darko i dodaje da ga izluđuju saobraćajne gužve.
– I dok sam bio mlađi, a pogotovo sada, volim da se vozikam tamo gde sam okružen zelenilom i prirodom, a ne po gradu. I ženi sam kupio kacigu, pa je često provozam, a ćerkica će morati da još malo poraste da bi sela i vozila se sa tatom. Verujem da ću i na nju preneti ovu svoju ljubav. Iako sam zaljubljenik u motore, ne idem na moto-trke.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here