Vesti
Ekipa Sinđelića sa pobedničkim peharom

Prošle subote u Kizborou održan je tradicionalni Memorijalni Kup Ljubo Đekić, na kojem se okupilo pet srpskih klubova iz Melburna. Pehar je osvojila ekipa Vestgejt Sinđelića, koja je u finalu savladala Melburn Srbiju sa 3:0.

Pored finalista, na turniru su učestvovali i Springvejl Beli orlovi, Kejsi kings Krajina i dva tima domaće Nobl park Drine. Ekipe su bile podeljene u dve grupe i igralo se po nekad vrlo popularnom sistemu trijagonalnog takmičenja, gde su rivali igrali mečeve po 45 minuta.

Sinđelić je pored pehara osvojio i sva pojedinačna priznanja: za najboljeg golmana izabran je Marko Trifković, najbolji strelac je Ibrahim Ibrahim, a najbolji igrač Luka Krstevski.

Ovo tradicionalno takmičenje, koje se igra u čast nekadašnjeg predsednika Drine Ljuba Đekića, poslužilo je svim timovima kao dobra provera u pripremnom periodu pred start sezone. Najbolja potvrda da je turnir organizovan na visokom nivou su i pohvale i poruke zahvalnosti koje su domaćinima stigle od svih bratskih klubova učesnika.

Kako i dolikuje ovakvim okupljanjima, dan je završen druženjem uz živu muziku i želje za mnogo uspeha koje su jedni drugima uputili pred novu sezonu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here