Simonović: Žao mi je što nismo osvojili trofej

0

Bili blizu: Marko Simonović u društvu Novaka Đokovića
 

"Bilo je dosta emocija i nervoze. Mislim da smo mogli da se izborimo za majstoricu, ali nam je nedostajalo malo sreće u četvrtom duelu. Bili smo vrlo blizu, imali smo prednost od sedam poena na četiri minuta do kraja i zbog toga ističem da ne bi bilo nezasluženo da smo uspeli da izborimo petu utakmicu", rekao je Simonović, a prenosi klupski sajt.

 

Crvena zvezda je sinoć u Hali Pionir u četvrtoj utakmici plej-ofa poražena od Partizana s 87:95, pa su tako crno-beli trijumfovali u finalnoj seriji s 3:1 i osvojili 13. uzastopnu titulu prvaka države. Pre svečane ceremonije dodele pehara i medalja, navijači Zvezde ukrali su trofej namenjen prvaku i izneli ga iz Pionira, da bi ga posle 20 minuta vratili u halu vidno ošećenog.

"Delegat utakmice me je kao kapitena ekipe zamolio da odem do navijača, smirim situaciju i pokušam da vratim pehar, ali u tome nisam uspeo. Tim gestom nisam želeo nikog da uvredim, a Partizanu bih još jednom čestitao na osvojenom trofeju prvaka Srbije", rekao je Simonović.

 

On je dodao da je u tek okončanoj sezoni bilo mnogo trenutaka koji se pamte ceo život i zahvalio se navijačima na podršci.

"Igrali smo pred najvećim brojem gledalaca u istoriji evropske košarke. Rekord po poseti koji je oboren u duelu sa Budiveljnikom je nešto fantastično, a atmosfera koju smo imali se rečima ne može opisati. Za podršku koju smo imali, navijačima dugujemo veliko hvala", rekao je Simonović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here