Sigal svirao bluz

0


Holivudski akcioni heroj Stiven Sigal (62) poznat je po rušenju zidova, vrata i razbijanju protivnika na filmskom platnu, ali se na koncertu u Centru Sava pokazao i kao odličan bluz muzičar. On je koncert u Beogradu održao u okviru svoje Evropske turneje i oduševio je obožavaoce koji su ga dočekali burnim aplauzom i na nogama. U početku je delovao uzdržano, ali ga je publika opustila, pa je đuskao i slikao sa fanovima. I dok je napolju pljuštala kiša i udarali gromovi, Sigal je svirao bluz iako je u muzički svet ušao pre samo 12 godina kada je prvi put na poklon dobio gitaru.
Za sve one koji su možda vest o koncertu filmskog tabadžije prihvatili sa nevericom, na koncertu su se uverili da on ozbiljno svira bluz. Okupio je sjajan bend, a njegovom glasu nekako i leži bluz. Jedino što su mu zamerile dame je što se ugojio, ali to njemu ne smeta.
Za razliku od većine muzičara Sigal umesto privatnim avionom putuje autobusom po Evropi sa svojim bendom i čitavom scenografijom i ozvučenjima, jer voli da gleda prirodu kroz prozor i upoznaje mesta i zemlje u koja dolazi. U Beogradu se zadržao samo dva dana, a po aplauzu publike verovatno će opet doći naredne godine.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here