Seksualni atlas sveta

0

 

U poslednjih nekoliko godina urađena su brojna istraživanja koja su pokazala kakve su neke nacije kada je seks u pitanju. Pogledajte seksualni atlas sveta i otkrijte neke zanimljive podatke.

 

Tajland

 

 

S prosekom od svega desetak minuta, Tajlanđani mogu da se „pohvale" najkraćim prosečnim seksualnim odnosom na svetu.

 

 

Grčka

 

Veliko „Dureksovo" istraživanje pokazalo je da je Grčka najnapaljenija zemlja na svetu.

 

 

 

Austrija

 

Najpromiskuitetniji među muškarcima su Austrijanci, koji imaju prosečno 29 seksualnih partnera u životu.

 

 

 

Novi Zeland

 

Novozelanđani tokom života promene 20,4 partnera, a jedno istraživanje otkrilo je da su tamošnje žene najpromiskuitetnije na svetu.

 

 

 

Nemačka

 

Nemci su najgori ljubavnici, otkrilo je istraživanje Onepoll.com u kojem su učestvovale žene iz 20 zemalja, a razlog zbog kojeg su Nemci odneli tu nimalo laskavu titulu je taj što ne mirišu baš najpoželjnije.

 

 

Španija

 

Iz domovine flamenka dolaze najbolji i najvatreniji ljubavnici, barem tako tvrde žene koje su imale sreću da to iskuse.

 

 

 

Brazil

 

Prema Penguinovom atlasu ljudskog seksualnog ponašanja, seks najduže traje u Brazilu, i to prosečno zavidnih 30 minuta. Latino ljubavnici očigledno su dobro ispekli zanat!

 

 

Australija

 

Australijanke imaju sve veće grudi, a 40 odsto Australijanki kupuje grudnjake broj 4 i veće, a to je – baš veliko. Neke kompanije koje se bave proizvodnjom donjeg rublja uvele su broj korpe K kako bi „namirile" potražnju na tržištu.

 

Indonezija

 

Sedam puta godišnje, za vreme praznika Pon, Indonežani idu na hodočašće na svetu planinu Javu i tamo imaju seksualni odnos s osobom koja nije njihov suprug ili supruga. Ako spavaju s tom osobom sedam puta, veruju da će se njihove želje i blagoslovi i ostvariti.

 

Indija

 

Kad je u Indiji otvorena prva seks telefonska linija, Indijci su toliko poludeli za njom da su mnogi zapali i u dugove, pa je vlada bila prisiljena da je zatvori.

 

 

Francuska

 

Istraživanje ženskog magazina „Mari Kler" pokazalo je da je u orgijama učestvovao 41 odsto Francuza, dok ih je 27 odsto svingovalo. Takođe se veruje da Francuzi primaju i pružaju najviše felacija.

 

 

Japan

 

 

Najveće orgije na svetu u kojoj je učestvovalo ukupno 500 ljudi dogodila se u Japanu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here