Šampion već na odmoru

0

Zajedno na rastanku: Ekipe Sandžaka i Kroacije 
 

Derbi-utakmicu protiv podmlađene i veoma dobre ekipe Kroacije Sandžaklije su odigrale u pomalo čudnom sastavu i bez rezervnih igrača. Kapiten i centarfor Sandžaklija bio je Elvis Nurković, inače golman, koji je u kompletnoj sezoni najmanje vadio loptu iz svoje mreže.

 

Osim nekolicine standarnih igrača ostale pozicije su bile popunjene rezervistima, a nedolazak na treninge poslednjih nekoliko nedelja je bilo vidljivo već posle pola sata igre. U tom periodu je naš tim, prvo u 6. minutu poveo sa 1:0 golom Dženana Sabotića, a potom je Sandžak uspeo da poveća vođstvo na 2:0 preko Emira Honsića u 26. minutu. Posle toga, našoj ekipi ponestalo snage, a Kroacija se razigrala, preuzela inicijativu i u 34. minutu smanjila na 2:1.

 

Više fotografija sa ovog meča možete da pogledate OVDE.

Sandžaklije su početkom drugog poluvremena došle do malo daha, ali to nije dugo trajalo pa su Hrvati u 54. minutu izjednačili. Kako se bližio kraj utakmice Sandžaku je ponestajalo snage, pa je domaćin sa tri gola stigao do ubedljive pobede.

– U potpunosti je ostvaren plan koji smo sebi zadali na početku sezone, pa su neki igrači već otišli na zasluženi odmor. To je najviše uticalo na rezultat. Pred nama je sada period u kome treba da se pripremimo za sledeću sezonu i pojačamo naše redove, a želje su nam skromne. Igraćemo u dosta jačoj ligi pa nam je, za početak, najbitnije da ostanemo u tom rangu – rekao je Elmir Džanović, jedan od dvojice trenera SV FC Sandžaka.

 

KRAJS A LIGA N/V

FC Kroacija – SV FC Sandžak 5:2 (1:2)

FRANKFURT

Stadion: Hedernhajm
Gledalaca: 80
Strelci: Dženan Sabotić u 6. i Emir Honsić u 26. minutu.
Žuti kartoni: Ziljkić i Em. Honsić
Sandžak: Preljević, A. Hajdarević, Rusu, Ionut, Ir. Sejdović, El. Džanović, Ziljkić, Sabotić, As. Sejdović, Em. Honsić, Nurković,
Pozicija na tabeli:
1. Sandžak 32 23 3 6 97:37 +60 72 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here