SAD: Još jedno krvoproliće!

0

Jedna osoba podlegla je ranama, a više ih je prebačeno u bolnicu zbog prostrelnih rana. Ubica je pobegao, ali je ubrzo uhvaen u majčinoj kući.
 

On se mirno se predao tri sata nakon pucnjave, a policija ga je uočila kroz prozor majčine kuće.

 

U prvim javljanjima američkih lokalnih medija spominjalo se najmanje 17 ranjenih i dve preminule osobe, ali naknadni policijski izvještaji ispravili su te brojke.

 

Policija kaže da se radi o muškarcu koga svedoci opisuju kao latinoamerikanca svietle puti, u plavim farmerkama i majici sa kragnom.

 

Rodrigez se svetio jer je dobio otkaz?

Rodrigez je osumnjičen da je oko podneva upao u poslovnu šestnaestospratnicu u Orlandu na Floridi i počeo da puca.

 

Prema poslednjim informacijama ubio je jednog čoveka i ranio njih petero a onda pobegao u srebrnom džipu marke Nisan.

 

Policija je ubrzo pronašla automobil nedaleko od mesta zločina. Policija je zatim blokirala sve glavne ulice, a u poteru za beguncem su se uključili i helikopteri.

 

Rodrigez je pucao po zaposlenima konsultantske firme "Reynolds, Smith & Hill" u kojoj je on nekada radio, potvrdio je šerifov portparol Džim Solomons.

 

On je dodao kako su ljude pronašli na 8. spratu nebodera, a ranjeni su bežali iz zgrade. Neki zaposleni su se zatvorili u kancelarije i nisu izlazili dok god policija nije uhvatila napadača.

"Svi smo bili u jednoj kancelariji, zabarikadirali smo vrata ormarima. Bilo nas je oko 20 i bili smo prestrašeni", rekla je žena koja se novinarima javila iz zagrade.

 

Nakon što se Rodrigez predao, policajci su ga upitali zašto je to učinio, a on im je odgovorio: "Jer su me pustili da trunem".

 

Iako još nisu potvrdili, veruje se da je njegov motiv za krvavi pohod bilo loše finansijsko stanje. Pre dve godine je dobio otkaz iz firme "Reynolds, Smith & Hill" gde je radio kao inženjer. Nedugo nakon toga je bankrotirao i izgubio sve.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here