Youtube/RTS Prikazuje
RTS Planeta

Dajemo predloge emisija koje možete sledeće nedelje pratiti na kanalima RTS.

Ponedeljak, 23. 09.

Oko: Bogdan Bogdanović

Košarkaška reprezentacija Srbije na dva najveća takmičenja protekla dva leta osvojila je dve medalje ali nije manje bitan način na koji je to urađeno; ceo svet je dobio odgovor na pitanje zašto je Srbija zemlja košarke a navijači Srbije su dobili toliko novih razloga za ponos i zadovoljstvo.

Gost Oka: Bogdan Bogdanović, kapiten reprezentacije Srbije u košarci.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta.

Utorak, 24. 09.

Moja dedovina: Sudili se za imanje predaka tačno 100 godina!

Kako je to dobiti generacijsku bitku, vratiti pradedino ognjište i staviti tablu na kojoj piše – nije kuća na prodaju! U selu Javor nadomak Novog Pazara je dedovina jednog momka, koji je četvrta generacija koja u porodici nosi unoformu naše vojske. Sve ove godine njegovi preci su se na sudu borili da dokažu da je jedno prelepo parče zemlje njihovo.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta.

Sreda, 25. 09.

Muzički program: Bunt rok turneja 2024 – Beogradski festival piva

Nova, 22. televizijska sezona emisije “Bunt”, počinje tradicionalno – serijalom specijalnih emisija nazvanih “Bunt rok turneja”. U prvoj epizodi “Bunt rok turneje 2024”, predstavljamo vam tri festivala na kojima su se publici predstavili i naši pobednici: Beogradski Bir fest, Evergrin festival u Nišu i Arsenal fest u Kragujevcu.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Četvrtak, 26. 09.

Trag: Hrast – svi godovi života

Čovek i drvo više hiljada godina putuju zajedno. To je vreme u kome čovek radi a drvo mu donosi sredstvo za rad, konačište, mesto na kome se skriva i plovi. Najvažnije – donosi vatru koja ga greje i hrani. Zahvaljujući drvetu, u kome sunce beleži svoj godišnji ciklus u obliku godova, Stari Sloveni su otkrili kalendar kako bi odredili vreme setve i žetve.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Petak, 27.09.

Arhivski program: Petar Petrović Njegoš

Serijal u osam epizoda u posvećen P.P. Njegošu, duhovnom i svetovnom vladaru Crne Gore, pesniku, velikanu teološke i filozofske misli, hroničaru svog vremena, čoveku u kome su istovremeno delovale akcija i kontemplacija.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Subota, 28.09.

Bioskop: Poseban tretman

Dr Ilić radi u bolnici za prinudno lečenje alkoholičara. Sprovodeći svoj “poseban tretman” sastavljen od fizičkih vežbi, dijete jabukama, isceliteljskog dejstva Vagnerove muzike i psihodrame, sa grupom od šest pacijenata odlazi u posetu pivari u kojoj postoji veliki problem, alkoholizam na radnom mestu. U nastavku sledi preispitivanje doktorove metodologije u neobičnim okolnostima u kojoj se zadesio sa svojim pacijentima.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Nedelja, 29. 09.

Serijski program: Selo gori, a baba se češlja

Serija u pet sezona.

Ovo je priča o savremenom srpskom selu, komedija sa osloncem na melodramu čiji su junaci mali, obični ljudi koje možete da prepoznate u slivu triju Morava, ali i na svakom mestu na zemljinoj kugli gde su ljubav i radost života pokretači trajanja. Glavni lik serije je seljak Radašin, koji je predstavljen kao domaćin, Moravac, koji pripoveda o vremenu u kom živi i nedaćama koje mu je ono donelo.

Sve epizode serije dostupne na internet platformi RTS Planeta

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here