Youtube/RTS Prikazuje
RTS Planeta

Dajemo predloge emisija koje možete sledeće nedelje pratiti na kanalima RTS.

Ponedeljak, 15. 07.

Muzički program: Hronike Exit-a 2024.

Po tradiciji dugoj 20 godina, Radio-televizija Srbije je i ove godine direktno prenosila najatraktivnije koncerte i ekskluzivne programe 24. izdanja EXIT festivala koji se od 11. do 14. jula održavao na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Svaki dan programa festivala sumiran je posebnom emisijom, što čini hroniku ovogodišnjeg Exit-a.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Utorak, 16. 07.

Kako postati šampion: Novak Đoković

Eksluzivne priče naših najvećih šampiona svih vremena u serijalu “Kako postati šampion”.

Novak Đoković priča o svojoj karijeri, uspesima i padovima, o svom dečačkom snu koji je sanjao sa sedam godina i daje konačnu definiciju šampiona u svakom smislu.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Sreda, 17. 07.

Studio 6: Pevanje izvika

Ova vrsta pevanja iziskuje veliki napor, od pevača zahteva izrazit “volumen”, specifičnu vokalnu boju i sposobnost dugog zadržavanja daha. Izvika se uvek izvodi u paru. Pevanje izvika snimala je i istraživala prilikom terenskog rada tokom 2014. godine po Zlatiborskom okrugu, etnomuzikolog Marija Vitas.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Četvrtak, 18. 07.

Gastronomad: Lako i lagano za leto

U skladu sa godišnjim dobom trebalo bi menjati ishranu. Čim temperature pređu 20 stepeni lekari savetuju da organizmu obezbedimo lakšu hranu. Naš gastronomad Kaja pripremila je lagani letnji meni – letnje ražnjiće, salsu od manga sa prilogom od pirinča i limuna i grilovani pileći file na Kajin način, koji se odlično ide uz pirinač sa ananasom. Prijatno gledanje!

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Petak, 19. 07.

Oko magazin: Rafting Tarom – najbistrija avantura najdubljim kanjonom Evrope

Ovo nije klasičan spust niz reku, već razbijanje bukova i strahova. Bezbedna rekreacija u kojoj ne sme biti mnogo opuštanja. Rafting Tarom je i tradicija sećanja na nekadašnje tarske triftare. Najbistrija je i najduža reka koja izvire u Crnoj Gori. U njenom gornjem toku je, kažu, voda i danas za piće.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Subota, 20. 07.

Bioskop: Dolazak kući

Lu Janši i Feng Vanju su odani par koji je nasilno razdvojen za vreme Kulturne revolucije kada je Lu uhapšen i poslat u radni logor kao politički zatvorenik, baš kada je njegova žena povređena u nesreći. Oslobođen tokom poslednjih dana Kulturne revolucije, on se konačno vraća kući. Tada otkriva da njegova voljena žena ima amneziju i da se ne seća gotovo ničega iz svoje prošlosti.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Nedelja, 21. 07.

Serijski program: Pozorište u kući

Televizijska serija iz 2007. godine, rimejk istoimene serije iz 1972. godine. Serija prati život porodice Petrović koju čine-Rodoljub, Olga, njihov sin Borko, tašta Snežana Nikolajević i kućna pomoćnica Tina.

Igraju: Dragan Bjelogrlić, Nataša Šolak, Tanja Bošković, Marko Brkić, Nada Macanković, Branimir Brstina, Nikola Đuričko, Milena Dravić, Anja Popović…

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here