Rat za kontrolu kruševačkog podzemlja?

0

Hladnokrvno i profesionalno ubistvo Gorana Obradovića Suše (37), kako su ga mnogi zvali, šefa kruševačke kriminalne grupe, alarmiralo je policiju u ovom gradu, ali i operativce Uprave kriminalističke policije u Beogradu, jer se sumnja da je ovo početak borbe za prevlast u ovom gradu.
Naime, iako za sada nije poznata osoba koja ga je ubila, niti motivi, policija ne odbacuje pretpostavku da je Obradović stradao u sukobu sa ljudima Zorana Jotića Jotke, nekrunisanog kralja kraljevačkog podzemlja, koji se od akcije Sablja nalazi u zatvoru. Navodno nakon Jotićevog hapšenja Obradović je preuzeo kontrolu nad kriminalnim poslovima, a pošto se uskoro očekuje Jotićevo puštanje na slobodu nakon višegodišnje robije, postoji strah od novih sukoba.
Obradović je ubijen u nedelju rano ujutru dok je izlazio iz taksija. Nepoznati ubica mu je prišao, ispalio nekoliko metaka u glavu i telo, a kada je pao, “overio” ga metkom u potiljak.
– Suša se zamerio mnogima u gradu. Bio je sklon nasilju, a spisak onih koji su imali razloga da ga likvidiraju je poduži. Navodno se bavio i zelenašenjem, kupovao je nekretnine, ali se i dosta kockao, pa je neki kažu bio i u velikim dugovima – nezvanično kažu u policiji u ovom gradu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here