Rajevac nezadovoljan žrebom

0

"Nisam srećan posle ovakvog žreba. Dobili smo Nemačku, koja je najbolja evropska selekcija. Prema igračkom kadru koji poseduje najveći su favoriti naše grupe. Naravno, tu su još i Srbija i Australija, takođe veoma ozbiljne ekipe. Ali, šta je tu je. Borićemo se, i verujem da će Gana ipak proći dalje", rekao je Rajevac.

 

Gana će na startu takmičenja, 13. juna u Pretoriji, igrati upravo protiv Srbije, a potom slede dueli sa Australijancima (18. juna) i u poslednjem kolu grupe D protiv Nemaca, 23. juna.
 

Naš nacionalni tim, pod imenom Jugoslavija, odigrao je 1997. godine utakmicu na Koreja Kupu protiv selekcije Gane, kad su "plavi" slavili sa 3:1. Strelci za Jugoslaviju su bili Slaviša Jokanović i Rade Bogdanović sa dva gola, dok je čast Gane odbravio Boateng. Jugoslaviju je sa klupe vodio tadašnji selektor Slobodan Santrač. 

 

Navijači Gane: Bolji smo od Srbije!
Navijači fudbalske reprezentacije Gane smatraju da imaju bolji tim od Srbije, jednog od rivala u grupi D na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.
"Veoma sam srećan zbog žreba. Bolji smo od Srbije, i mislim da oni ne mogu da izdrže duel sa nama. Takođe, smatram da Australija nema šta da traži u susretu sa našom ekipom, a jedini težak rival biće nam Nemačka. Najvažnije je da se dobro pripremimo za takmičenje. U svakom slučaju, uveren sam da prolazimo u drugu fazu takmičenja", rekao je predsednik Unije navijača Gane Abraham Boakje.

.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here