Proslavili pobedu sa Deda Mrazom

0
Deda Mraz sa najmlađim članovima SK Srbija-RS
 

U restoranu sportskog centra u Novom Perlahu okupilo se oko 130 članova kluba među kojim su bili najmlađi igrači ekipe F1 jugend, ali i ostalih ekipa, počev od B jugend, prve i druge ekipe pa do dva seniorska sastava.

Bila je ovo prilika da članovi F1 jugend ekipe sa ostalim igračima i članovima kluba proslave pobedu na turniru u dvorani koji je organizovao SC Daizenhofen.

ČLanovi uprave: Saša Lazić, Sreten Gadžić i Goran Todorov sa pevačem na proslavi
 

Iako je ovo bilo slavljeničko raspoloženje, iskorišćena je prilika da se ukratko podseti na to kakva je u sportskom smislu bila godina na izmaku. Konstatovano je da se ostvaruju ciljevi zacrtani u trenutku spajanja SK Srbija i SK Banja Luka a jedan od osnovnih je osnivanje ekipa podmlatka i proširivanje igračke baze. Dokaz za to je i ekipa F1 jugend (dečaci rođeni 2008. godine) koja je u konkurenciji sedam ekipa osvojila pobednički pehar turnira SC Daizenhofen.

Da je reč o talentovanoj generaciji svedoči i činjenica da su pobednički pehar osvojili posle šest odigranih utakmica u kojim su zabeležili pet pobeda i jedan nerešen rezultat uz impresivnu gol razliku od 14:2. Iz redova pobedničke ekipe je najbolji strelac Filip Denić koji je postigao sedam golova, koji je proglašen i za najboljeg igrača turnira.

Prednovogodišnje slavlje proteklo je u društvu Deda Mraza, koji je najmlađim članovima kluba podelio poklone, bogatu večeru, muziku uživo grupe Toki bend.

Zakazan sastanak Uprave

Na ovom druženju najavljen je i sastanak uprave i članova SK Srbija-RS u nedelju, 14. decembra u 17 časova u restoranu sportskog centra.
Tada će biti više prilike za razgovor o rezultatima u 2014. godini i planovima za 2015.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here