Priveden fudbaler Crvene zvezde

0

Dok se ukrcavao na avion za Crnu Goru, napadač Fudbalskog kluba Crvena zvezda Abiola Dauda priveden je juče ujutru u policijsku stanicu na aerodromu "Nikola Tesla". Kako prenose beogradski mediji, on nije imao boravišnu i radnu vizu za boravak u Srbiji.
Centarfor Crvene zvezde krenuo je na letovanje u Budvu sa još jednim prijateljem. Kad je došao na pasošku kontrolu sačekalo ga je neprijatno iznenađenje. Naime, policajci na graničnom prelazu aerodroma rekli su mu da nema validnu boravišnu i radnu vizu, te da ne sme da napusti zemlju.
Kako kažu putnici koji su se u tom trenutku nalazili na pasoškoj kontroli, Dauda se našao u potpunom šoku pošto navodno nije znao da ga je klub doveo u ovu neprijatnu situaciju. On je priveden u prostorije policije na aerodromu gde je proveo gotovo pet sati, posle čega je pušten.
– Tačno je da je Dauda imao neprijatnosti na aerodromu. Na kraju je postignut dogovor da plati kaznu zbog nedostatka vize, tako da će posle toga otputovati u Crnu Goru. Kad se bude vratio, završićemo mu vizu – kaže jedan od Daudinih klupskih prijatelja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here