Instagram printscreen
Anica Lazić i Lazar Ristovski

Nakon kraha braka sa Danicom Ristovski, poznati glumac Lazar Ristovski našao je mir u zagrljaju 39 godina mlađe koleginice Anice Lazić.

Njihova veza, koja je na početku bila pod sumnjom mnogih, svakodnevno demantuje kritičare, a par na društvenim mrežama redovno deli trenutke sreće.

Prema rečima izvora bliskog paru, ni najbliži prijatelji nisu verovali da će njihova romansa potrajati. Ipak, Ristovski, poznat po svom šarmu, i Anica, koja je pronašla sigurnost pored njega, uživaju u zajedničkim trenucima.

Trenutno su na putovanju, a na Instagramu su podelili prelepe kadrove iz prirode. Jedan od najzapaženijih trenutaka je snimak na kojem Anica sedi u kabrioletu, a njen osmeh govori više od reči.

– Mislim da više nije pitanje da li su zaljubljeni, to se vidi na njihovom licu i u njihovom ponašanju. On je duhom oduvek bio mlad, a ona po zrelosti ispred svoje generacije. Mnogi od nas su mislili da je ova veza, za oboje samo prolazna faza ali sada smo uvereni da će potrajati. Njih dvoje se kapiraju na mnogo većem nivou od prolazne zaljubljenosti. Čak i kada se saznalo za njihovu vezu, taj pritisak javnosti nije bilo lako izdržati. Naročito njoj, koja do tada nije bila popularna, a dospela je u žižu sasvim drugim povodom – otkriva izvor za “Blic”.

Iako je pritisak javnosti bio težak, posebno za Anicu, koja je do tada bila manje poznata, njih dvoje su pokazali da ljubav može prevazići sve prepreke.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here