Priredba za ponos

0

Gosti iz Hajlbrona: Folklorni ansambl "Šumadija"
 

Sala u Pforchajmu bila je mala da primi sve ljubitelje dobrog folklora, muzike i zabave. Uprava i članovi mladog udruženja "Kolo-Kolo" su se potrudili da dobro ugoste svoje prijatelje iz društava "Sveti Sava" i "Morava" iz Štutgarta, "Šumadiju" iz Hajlbrona, "Mladost" iz Špajera i "Vuk Stefanović Karadžić" iz Raštata.
 

Veliki doprinos ovoj uspeloj priredbi dali su roditelji i članovi ovog kluba koji su svojim zalaganjem doprineli da sve funkcioniše onako kako su i zamislili. Na kraju programa predsednik kluba se zahvalio svim učesnicima koje nije omelo ni nevreme da dođu na ovu manifestaciju a posebno umetničkom rukovodiocu Slavici Jokić.

 

Rekao je da zna da nije lako kada se počinje sa decom praktično od nule ali da su presrećni kada vide da deca vole i ozbiljno shvataju svoje probe. Slavica Jokić se srdačno zahvalila na poklonu i istakla "da je posao sa decom i omladinom u potpunosti ispunjava".
 

Domaćini su pripremili bogatu tombolu, dobru kuhinju i veliki izbor kolača. Druženje uz pesmu i igru trajalo je do duboko u noć.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here