Utorak 25.12.2018.
16:56
telegraf.rs

Luna priznala kako se osećala kada je videla Teodoru u žiriju

youtube.com/belgrademusic
Luna Đogani

Luna je prokomentarisala kako se osećala kada je u crvenoj fotelji ugledala Teodoru.

- Bilo mi je mnogo drago što je u toj stolici, jer ako iko to zaslužuje, to je ona. Lepa kao uvek. Bilo mi je dodatno teže da nastupim, jer znam da me gleda i da je očekivala od mene mnogo, i hvala joj na realnom komentaru koji mi je dala - rekla je Luna.

Podsetimo, Teodorin komentar bio je sledeći:

- Od mene se očekuje večeras da kažem ne znam šta, ali ja sam već na početku rekla da ću biti realna. A realno je da si bolje otpevala nego neko ko se večeras ovde predstavlja kao pevač - poručila joj je Teodora.

Osim toga, Luna je priznala i kako bi se osećala da je u momentu izlaska na scenu u crvenoj fotelji ugledala svog bivšeg dečka Slobodana Radanovića.

- Razmišljala sam o tome... Mislim da bih bila još bolja. Zato što je pesma koju sam pevala moja autobiografska pesma. Povezana je sa Slobom, to je moje trenutno stanje, da "većeg gada nisam ljubila"... "Još te volim" možemo da isključimo - rekla je.

- Ne bih mu se vratila. Nikada. Ogromnu tačku sam stavila. Kreće Nova godina, imam osećaj da je ova sada moja! - zaključila je Luna koja je, podsetimo, sinoć na Zadrugoviziji pevala pesmu Emine Jahović "I da mogu"

2019 © - Vesti online