Sreda 12.09.2018.
18:00
A. V. - Vesti - Foto: Lična arhiva

Sergej đak prvak

Lična arhiva
Najvažniji dan deli sa čitaocima "Vesti": Sergej Milićević

Za ovog dečaka nije bilo leka u Srbiji, pa je porodica potražila pomoć u inostranstvu uz pomoć darova plemenitih donatora "Vesti".

- Sergej je pošao u prvi razred. Stasao je da postane đak. Našoj radosti i uzbuđenju nema kraja. Želimo da podelimo ovaj trenutak sa vama i vašim čitaocima širom sveta. Hvala po ko zna koji put! - poručili su Milićevići.

Dečaku je svojevremeno otklonjen deo tumora, a drugi deokoji nije opasan nisu mogli da uklone, pa su neophodne redovne kontrole u Turskoj.

Prema rečima Milićevića, na poslednjoj kontroli kod neurohirurga u Istanbulu rezultati magnetne rezonance su pokazali da tumor miruje, što znači da je situacija stabilna i to su odlični rezultati.

- S obzirom da je pošao u školu i da ima problem sa slabovidošću, naš izazov je, da ne kažem problem, da mu obezbedimo adekvatna pomagala i metod rada kako bi što lakše mogao da prati nastavu. On se raduje školi i druženju sa drugarima. Idemo polako sa nadom da će sve biti najbolje moguće za njega - zaključuje mališanova mama Jasna Milićević Jelenković.
.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2018 © - Vesti online