Ponedeljak 28.05.2018.
13:11
Vestionline

Mitrović: Igram fudbal života, želim da ostanem u Fulamu!

EPA/ANDREJ CUKIC
Sviđa mu se u Londonu: Aleksandar Mitrović

Snažni napadač je na Krejven kotidž stigao krajem januara na pozajmicu iz Njukasl Junajteda. Od tada, postigao je 12 golova na 16 mečeva i bio jedan od najzaslužnijih što su se Kotidžersi plasirali u Premijer ligu. Po završetku sezone pozajmica ističe, Mitrović mora da se javi na početak priprema u Njukaslu, a gde će igrati od leta još uvek je nepoznanica.

- Videćemo, razgovaraću sa agentom i klubom. Voleo bih da ostanem u Fulamu. Proveo sam nezaboravno vreme ovde proteklih meseci. Uživao sam i želim da ostanem. Ipak, igrač sam Njukasla, moram prvo sa njima da vidim kakve planove imaju - kazao je Mitrović.

Srpski reprezentativac se potpuno pronašao u klubu iz Londona, a velike zasluge za to idu menadžeru Slaviši Jokanoviću.

- Jokanović izvlači najbolje iz mene, kao i iz ostatka tima. Igram najbolji fudbal u karijeri ovde. Zahvalan sam na tome saigračima i stručnom štabu. Svi mi pružaju veliku podršku od prvog trenutka kad sam došao u klub. Osećao sam se kao da sam godinama tu. Neverovatan period je iza mene - zaključio je 23-godišnji igrač.

Mitrović ima ugovor sa Njukaslom do 2020. godine, ali ako se uzme u u obzir da u tom klubu nisu računali na njega protekle sezone, velika je verovatnoća da bi u predstojećem prelaznom roku mogao i definitivno da napusti Sent Džejms Park.

2019 © - Vesti online