Utorak 15.05.2018.
11:41
Vestionline

Jokanović srećan, Fulam na Vembliju posle 43 godine!

EPA/SERGEY DOLZHENKO
"Da sredimo misli": Slaviša Jokanović

Slaviša Jokanović je klub sa Krejven kotidža doveo do utakmice od koje zavisi mnogo toga, i bio je veoma zadovoljan nakon duela koji je Fulam doveo do Vemblija nakon 43 godine čekanja.

- Moj tim je igrao odličan fudbal. Kontrolisali smo sve, napravili smo mnogo prilika, bili smo veoma fokusirani i organizovani, i nismo dozvolili sa se nađemo u bilo kakvoj opasnosti. U drugom poluvremenu smo pojačali pritisak, postigli smo dva sjajna gola i moram da budem izuzetno zadovoljan zbog mojih igrača, zbog navijača. Trebala nam je ovakva vrsta sreće. Ovi ljudi su to zaslužili - rekao je Jokanović.

Aleksandar Mitrović je odigrao svih 90 minuta. Nije postigao gol, ali je proglašen za igrača utakmice. Strelci su bili Sesinjon i Odoi. 

- Nismo bili na Vembliju 43 godine. Ovo je za nas neverovatna stvar. Sjajno je i što smo tokom ove sezone srušili mnoge rekored. Sada cela sezona zavisi od jednog meča. Znamo koliko je važno što smo došli do finala, ali još je važnije da tu pokažemo snagu i umeće i pobedimo. Sada moramo da sredimo misli, da odmorimo tela i da počnemo da se pripremamo za meč koji nas čeka 26. maja. Moramo da budemo spremni - naglasio je Jokanović.
 

2019 © - Vesti online