Subota 28.04.2018.
08:28
D. Petrović - Vesti

Pljušte uvrede sa svih strana

V. Sekulić
Ništa nije prećutala: Nataša Bkvalac sa advokatom

Govoreći pred tužiocem o tome kako ju je prebio Luka Lazukić, pevačica Nataša Bekvalac je otkrila i najpikantnije tajne iz njihove jednogodišnje veze i sedmomesečnog braka. Pored činjenice da je u vezu sa njim ušla dok je bila udata za Ljubu Jovanovića, pevačica je otkrila da njen, uskoro bivši muž navodno ima ozbiljne probleme.

Vesti
Neće da čuje za bivšeg: Goca Tržan

Naime, kako pišu mediji, ona je tražeći neke papire našla Lukine lakarske nalaze sa psihijatrijskom dijagnozom?! Jasno je da je Nataša posle svega što je snašlo emotivno povređena, ali mora li da udara baš toliko nisko ispod pojasa, pitaju se mnogi.

Ništa bolje nije prošla ni Goca Tržan, koja već godinama muku muči sa bišim mužem Ivanom Marinkovićem koji je blati gde god stigne. Kao čovek bez posla i zanimanja on obilazi rijaliti programe u kojima javno priča o najdegutantnijim detaljima iz petogodišnjeg braka sa pevačicom.

Besna Goca na sve načine pokušava da mu zapuši usta, ali džaba. Ne mari on ni što s njom ima kćerku, već se trudi da Goci napakosti kako zna i ume.

Matija Kežman godinama je važio za sjajnog fudbalera i uzornog porodičnog čoveka, ali razvod od prve supruge Emilije pre neku godinu na površinu je izbacio sve ono što nije valjalo u njihovom jedanaestogodišnjem braku.

Deca kolateralna šteta

U sukobi bivših supružnika koji se međusobno blate kolateralna šteta su zajednička deca. Ni krivi ni dužni klinci prvo gledaju fizičko razračunavanje roditelja, a kad se razvedu onda slede međusobne javne optužbe putem medija. Uz sve to, još moraju da odgovaraju i na provokacije vršnjaka u školi. Pa posle neka neko kaže kako je lako biti dete poznatih roditelja.

Ako je verovati medijima, nezadovoljna raspodelom imovine, ona je pokrenula lavinu tračeva o njegovim prevarama, a toliko su se žestoko posvađali da je morala da interveniše i policija. Pored dva sina i ćerke koje ima sa Emilijom, bivši fudbalski as dobio još jednog sina u vanbračnoj zajednici sa Marijom Perković, ali je i ta veza ubrzo okončana.

M. Todorović
Sve porekao: Albert Nađ

Afera Nađ

Bivši fudbaler Albert Nađ našao se na stubu srama kad je njegova prva supruga Jelena javno, u jednoj TV emisiji, progovorila o paklu koji je prošla zbog njega. Iako s njim ima troje dece, ona je bivšeg supruga optužila za porodično nasilje, pokušaj silovanja, razvod, neplaćanje alimentacije... Prve batine od supruga, kako je rekla, dobila je na medenom mesecu, a tukao ju je čak i u trudnoći zbog čega, kako ona smatra, njihov sin i danas ima problema s vidom. Odgovarajući na optužbe bivše žene, Albert je tvrdio da nije nasilnik i da ga je bivša žena varala sa saigračima, te da je ona samo veliki manipulator.

 

 

 

 

2019 © - Vesti online