Nedelja 01.04.2018.
20:32
Vestionline

Milojević: Drago mi je da u Srbiji vidim teren sa veštačkom travom

M. Todorović
Zadovoljan igrom: Vladan Milojević

- Želeo bih da čestitam domaćinu na fer i korektnoj igri u lepom ambijentu. Teren je bio dobro pripremljen, i s obzirom na to da smo poslednje utakmice igrali na lošim terenima, pohvale sa te strane. Drago mi je da i ovde u Srbiji vidim teren sa veštačkom travom, mnogo dobrih stvari je urađeno u Lučanima. Želim im da ostvare sve ono što su zacrtali ove sezone - rekao je Milojević, i nastavio:

- Mislim da je rezultat previsok i da ne oslikava pravo stanje na terenu. Imali smo dva gola razlike i želeli smo da održimo tu prednost, međutim imali smo i nekih dobrih, i nekih loših elemenata u našoj igri. Moramo dodatno da radimo na treninzima na tome, i pored toga što smo bili oslabljeni danas. Bilo je lepo danas igrati u ovom ambijentu, čestitam svim akterima utakmice i okrećemo se narednom protivniku.

Narednu utakmicu Zvezda će odigrati već u četvrtak.

- Imamo još jednu utakmicu do plej-ofa, važno je da održimo tih 12 bodova koji i nisu 12 bodova. Ne treba da razmišljamo o polovljenju bodova, treba da se fokusiramo na to šta mi radimo. Očekujem da se igrači oporave, danas je bilo problematično sastaviti i 18 igrača za protokol. Očekuje nas sedam teških utakmica u plej-ofu, sistem je takav i mi tu ništa ne možemo - zaključio je Milojević.

2019 © - Vesti online