Ponedeljak 07.08.2017.
11:58
Srpski telegraf

Slobodi Mićalović prete smrću

M. Karović
Neprijatnost zbog komšinice: Sloboda Mićalović

Glumicu je napala komšinica iz zgrade u kojoj živi i pretila joj smrću!

Kako se saznaje sve je počelo nakon što je Sloboda prijavila galamu iz susednog stana, a T. H. (40) koja se tog dana navodno svađala sa suprugom, pred policajcima je osula paljbu po glumici!

- Patrola policije se 2. avgusta pojavila na vratima T. H. Rekli su joj da su došli po prijavi komšija koje su se žalile na buku. Ona je priznala da se iz njenog stana čula galama, jer je imala nekih nesuglasica sa mužem. Međutim, na tome se nije završilo. Kada je izašla iz stana, počela je da doziva Slobodu i da joj preti - kaže izvor i dodaje da je pomahnitala komšinica očigledno saznala ko joj je natovario policiju na vrat, pa ju je udarila tamo gde je najslabija.

- Dok su je policajci izvodili iz zgrade, ona je prozivala Slobodu. Rekla joj je kako ona nikog ne uzmemirava, već da je Slobodin pokojni otac uznemiravao njenu porodicu. Glumicu je to mnogo potreslo, jer joj je otac za koga je bila mnogo vezana, nedavno umro - dodaje sagovornik.

Kako kaže, Sloboda je krajnje mirnim tonom rekla da joj ne pominje oca koji je preminuo, ali to kao da je njenu komšinicu još više razbesnelo.

- Počela je još više da viče na glumicu, a onda joj zapretila: "Samo probaj da mi pipneš sina, ubiću te, samo da znaš" - priča izvor.

Pomahnitala T. H. je potom u pratnji policije odvedena u policijsku stanicu.

- Ona je provela nekoliko sati u stanici nakon čega je puštena kući - dodaje sagovornik.

Kako se saznaje, komšinica je odavno uzela glumicu na pik, pa koristi svaku priliku da na nju baca drvlje i kamenje.

- Pljuje je gde stigne - i po komšiluku i u komentarima na portalima u kojima se pominje njeno ime - kaže on.

2019 © - Vesti online