Prezime joj otelo lentu

0

Ona je uspela da se probije među 12 najlepših, ali dalje nije mogla (i smela). Po običaju, titula je pripala "čistokrvnijoj" Švajcarkinji.

– To je bio pravi skandal. Publika nije nikako mogla da shvati odluku žirija.

 

Dobila sam mnogo mejlova od nepoznatih ljudi koji su za mene glasali putem SMS-a i koji su mene želeli da vide kao mis.

 

Pišu mi potpuno nepoznati ljudi, razočarani celom organizacijom izbora. Lično mogu da kažem da ništa nije bilo na profesionalnom nivou – niti priprema, a pogotovo ni sam izbor – tvrdi Monika.

Monika Lalić rođena je 1985. godine u St. Galenu, od oca Vuje i majke Radojke, rodom iz Kninske Krajine. Završila je Višu ekonomsku školu, a 2001. godine učestvovala je na takmičenju za mis eks-JU Švajcarske, gde je osvojila prvo mesto, kao i na "Mis eks-JU Evrope u Parizu", kada je bila prva pratilja.

 

Obožava jahanje, poseduje dva konja, a ponekad sa njima učestvuje na takmičenjima. Visoka je čak 184 cm, i zaposlena je u "Bek ofisu", glavnoj telefonskoj firmi u Švajcarskoj.

 

Zvezdašica

 

Naša lepotica vatreni je navijač Crvene zvezde, a tu ljubav usadio joj je otac koji ju je odmalena vodio na utakmice crveno-belih. Čak je svom mišu, kućnom ljubimcu, dala ime Piksi i kaže da će joj Zvezda zauvek biti u srcu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here